Friday, April 29, 2011

PENANG!!! HERE I'M BACK!!!!

'Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri... lagi baik dinegeri sendri'.. kan? acece..pepagi buta lagi dah berpujangga... hih8...

Penang, nantikan kemunculanku!!!!huhuhuh...seriously gila punya rindu la kan? x bleh bayang mcm mana orang lain bleh duduk jauh3 bertahun2 xjumpa family... aida sumpah x boleh...orang cakap best duduk KL..semua ada.... lagi bebas...mak ayah duk jauh..... nak wat apa pun bleh... Kl updated... mcm2 la... tapi bagi aida.... KL sumpah x best.....otak x tenang....hari2 tengok batu...then sesak...sama sesak dengan otakk...

Bila dah nak balik Penang tetiba plak En boifren cakap die nak turun Kl sabtu nie... aishhh... saje je kan? kalau Aida x balik kampung xda plak dia nak datang.. aishhh mula la nak buat muka seposen kan... :-(  huhuhu... dah la lama x jumpa.. huhuhuhu..eerrr... dia bikin sya GERAM..... huhuhu....dua hri sya majukk.. huhuhuhu.. kol n msej die nak ngan x nak ja saya balas.....

Smpai la pagi tdi... pkol 5.30 pgi dia kol Aida...terkejut jugak... pehal mamat ni tak tido2 gi nih... kalau tido awal plak dia bgn... jam loceng dia pun blom siap sedia nak berkhidmat lagi[hahhaa..jangan ada yg xtau... dah 4 thn lbih sya jdi jam loceng die tau]...sumpah pelik... then tanya die... knapa die bangun awal sangat... dia cakap dia blom tido pun... siapkan keja yang kena submit hari selasa nie... aida pun pelik....selalu kalau kena submit selasa..paling awal dia nak buat pun malam ahad la... ni pagi khamis dah siap...

then dia cakap... "dah tuu orang tu majuk... nak gi pujuk laa....alang2 bleh balik lawat nenek skali..tapi abg x drive tau, pnat la.. balik kg nak rehat2.."...[eleh mlawat nenek alasan dia nak jumpa i dulu, kini dan slamanya]"... So, of course aida x kata tak...wajib la nak kan....penat2... busy2 awak pun ada jgak masa kan? heheh... ni yg watkan syg sya makin tetopup untuk awak..berganda2 dah ni... 

ok... aida suka bebel nak kemas beg...
mode: dalam hati ada taman...

ooo balik kampung...hati giranggg

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment