Sunday, November 20, 2011

RUMAH BARU??? YANG LAMA TETAP DI HATI!!!

Semuanya sudah berada di stage-stage terakhir... Sememangnya aku berasa sangat sedih untuk berpindah... Hampir 20 tahun aku tinggal dan membesar di rumah lama... Banyak nostalgia.. banyak kenangan yang terpahat di sanubari...

Abah kata paling lewat kitaorang pindah pun dalam bulan 3 tahun depan... maksudnya aida hanya ada lbih kurang 4 bulan lagi...uhuuu... dah x lama lagi dah... masa... breklah kejap...huhuhuhuhuhuhu...

Sekarang ni rumah baru tu just tinggal nak pasang lantai mozek, nak cat n pasang kabinet... mmg x lama dah.. indon2 tu wat keja agak cepat... tiap kali balik haruslah ada banyak perubahan...huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu beratnya hati nak pindah..

Ni pandangan dri bahagian depan...
ni plak dri tepi...

SILA LIKE :-)

JODOHKU JIRAN SEBELAH RUMAH.....TAHNIAH AMIN & YANA :P

Congrate to both of you Amin & Yana... Selamat Pengantin Baru...Selamat Menjadi kekasih yang halal...

Amin & Yana... cinta korang sangat sweet...JIRANKU SUAMIKU, JODOHKU JIRAN SEBELAH RUMAH, JIRANKU KEKASIHKU...tu semua tajuk2 novel yang penah aku baca..... tapi kali nie semuanya kisah benar semata-mata....

Buat semua kawan2, blogger2, penjenguk2 sekalian... dua2 kawan aida ni berjiran owkeh.. macam mana cinta diaorang berputik aida blom interview lagi... yang pasti kami [geng2 satu sek agak terkejut]... mana nya tak.. si yana ni agak pendiam.. Amin? hahaha...sengai2 sikit la...tu yang semua memasing terkejut tu...

apa2 pun... jodoh tu Allah yang tentukan..... x  payah susah nak mencari ke sana ke mari... ianya pasti akan dtang sendiri....

Ni pic Amin & Yana yang aku cilok dri Fb diaorang... gmabar masa tunang hari tuu.....

Yana... you look gorgeous dear... sangat cantikk!!!!


Bak pinang dibelah 24[hover tak] :P

Haaa nampak tak... ini dri rumah Amin nak gi rumah Yana.. Pakai gate kecik ja.... korang ada???
x payah start enjin kereta pun... yang tudung putih tu Wafa rasanya... adik kepada Amin...
dah kawin jugak awal tahun hari tu... Bakal ibu muda.. Tahniah wafa...

Buat Amin n Yana... Selamat Pengantin Baru...Selamat melangkah ke alam baru... Selamat menjadi kekasih yang halal.... doa aku, moga cinta antara kalian kekal hingga ke syurga... dan...

scroll down please....

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

hek eleh... desprete eh nak tau...hahha

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

JANGAN LUPA KASI 'NI' KAT KITAORANG BANYAK2!!
MUAHAHHA [gelak jahat]

CHOMEL KAN???? LARIIII!!!  :P
p/s: dah keluar sorang inform aku ea..nnti aku ajak kawan serang korang... :P

SILA LIKE :-)

Thursday, November 3, 2011

MOOD KEMBALILAH....

Salam semua... salam pembuka bicara...

Kehadapan bl0g  Aida suka bebel yang amat saya sayang...amat...Rindu nak kembali berblog... rindu nak berblogwalking... rinduuu...rindu sangat2...ramai yang pm kat muka buku, ramai yang text msej bertanyakan hal yang sama...

Kenapa blog aida suka membebel dah lama tak terhapdet????

Alahai... kamu2 semua sangat sweet owkeh... kamu buat cik empunya blog ni tersangat la terharu....x sangka kamu semua tyertunggu smpai mcm ni... tak sangka aida suka bebel dapat perhatian sebegini?? sungguh sya tak sangka!!!!!

Empunya blog sangat bz kebelakangan ni....sangat2 ok... this semeter memang langsung xda exam... semuanya hanya bergantung pada assignment, mini project, final projek... memang mak semput la semester ni,... dengan video production nya, dengan design managementnya, dengan packaging, 3D... photography x yah cakap la... kena ke hulu ke hilir doh nak shot gmbar... mau x terbontang mak... sempat ke ko nak online... memang takk...

Dah tu kan, dengan mood plak asyik nak merewang2 je sejak dua menjak nih... haih la... mood.. mana ko? kembali lah... 

Nak kata x online langsung memang tipu la... online ja slalu.. tapi nak perah otak nak post entry tu rasa malas sangat....bila ada idea semangat kau nak post... taip title pastu mula la nak taip entry.. masuk perenggan pertama trus kaku.. then save dalam draft... jadilah penuh la draft mak dengan entry yg tak terpublish... wahhh malas beno kan?

papa pun den janji.... insyaallah.. I will back as soon as posible... janji!!! Korang jangan lupa terus support Aida Auka Bebel ea... syg korang ketat!!!

With Love,
Aida Najwa Abdul Ghani

SILA LIKE :-)