Thursday, November 3, 2011

MOOD KEMBALILAH....

Salam semua... salam pembuka bicara...

Kehadapan bl0g  Aida suka bebel yang amat saya sayang...amat...Rindu nak kembali berblog... rindu nak berblogwalking... rinduuu...rindu sangat2...ramai yang pm kat muka buku, ramai yang text msej bertanyakan hal yang sama...

Kenapa blog aida suka membebel dah lama tak terhapdet????

Alahai... kamu2 semua sangat sweet owkeh... kamu buat cik empunya blog ni tersangat la terharu....x sangka kamu semua tyertunggu smpai mcm ni... tak sangka aida suka bebel dapat perhatian sebegini?? sungguh sya tak sangka!!!!!

Empunya blog sangat bz kebelakangan ni....sangat2 ok... this semeter memang langsung xda exam... semuanya hanya bergantung pada assignment, mini project, final projek... memang mak semput la semester ni,... dengan video production nya, dengan design managementnya, dengan packaging, 3D... photography x yah cakap la... kena ke hulu ke hilir doh nak shot gmbar... mau x terbontang mak... sempat ke ko nak online... memang takk...

Dah tu kan, dengan mood plak asyik nak merewang2 je sejak dua menjak nih... haih la... mood.. mana ko? kembali lah... 

Nak kata x online langsung memang tipu la... online ja slalu.. tapi nak perah otak nak post entry tu rasa malas sangat....bila ada idea semangat kau nak post... taip title pastu mula la nak taip entry.. masuk perenggan pertama trus kaku.. then save dalam draft... jadilah penuh la draft mak dengan entry yg tak terpublish... wahhh malas beno kan?

papa pun den janji.... insyaallah.. I will back as soon as posible... janji!!! Korang jangan lupa terus support Aida Auka Bebel ea... syg korang ketat!!!

With Love,
Aida Najwa Abdul Ghani

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment