Sunday, March 10, 2013

I'm back!!

Assalamualaikum para pelawat sekalian...

waahhh lama kan x munculkan diri.... Maaf ye kawan2... tuan tanah tengah blajar biasakan diri dengan kehidupan baru sebagai seorang pekerja. Kalau sebelum ni bz dengan assignment... sekarang plak bz dengan job2 yang kena siapkan based on timeline yang customer bagi.... malam memang free... lagi free kalau nak dibandingkan dengan time study dulu... cuma penatnya Ra-Rabbi... berkali- kali ganda dari dulu...dulu balik kelas boleh ngadap laptop berjam-jam... sekrang? haihhh laaa... balik kerja melepak ja dalam bilik.. tau2 dah subuh... sadis kan?

Dan sebenarnya jugak mood blogging tuan tanah sudah berada di hujung tanduk... sangat tidak bermood dan sangat lah malas mahu menghapdet... entah lah since ada penceroboh yang sangat tidak diundang dulu, diri ini menjadi sangat malas.. 

Trasa nak ttup je akaun blog ini, buka yang baru... tapi sayangnya pada blog ini Allah je yang tau.... susah senang, jerit perih 4 tahun ni semuanya terlakar kat sini... semuanya saya bebelkan kat sini... reader pun hari2 ada ja yang menjenguk kat sini.. x penah zero... lagilah sayang nak ttup kan? ada yang setia berkunjung rupanya....

Owhh yaaa, Tuan tanah juga tengah bercita-cita tinggi mahu siapkan novel beliau yang sudah bertahun-tahun tertunggak... Doakan beliau ye? semoga novel beliau tidak terungak untuk 10 tahun lagi... heee =P





SILA LIKE :-)