Thursday, May 27, 2010

...KAIN IHRAM...

Isnin ni tanggal 31/05/2010 my mom, my dad n my bro nak pi wat umrah....so skrg nie mama sibuk duk kemas beg... semalam masa mama lipat baju2 yang nak bawak gi sana aida ngan adik2 tengah tengok tv...mamam ada dekat2 situ la jugak... masa mama tengah lipat kain ihram adik aida yg no.2 terus tegur... "mama napa tak suruh makngah jahit tepi ja kain tu.. berbulu" hahhahahaha  terus aida ngan mama gelang tak tersanggah....

korang x nak gelak?
korang tau napa aida  ngan mama gelak?

hahahahahhaah.....
hahahahahahahah....

hahahahahahhahaha....
hahahahahahaha....

gelak...
n nak gelak lagi....

maunya x gelak..KAIN IHRAM MANA LEH JAHIT...hahhaha pe la dia tu..sek agama ja.. apa pun x tau.....sikit pun x  sangka dia nak tnya soklan mcm tu....

SILA LIKE :-)

...1 DAY TO GO...

waaa bosannya aku kat rumah... walaupun banyak benda yang aku wat ... yang aku kena wat time cuti nie aku tetap rasa bosan... pelik kan... aku pn pelikk... n one more thing aku rindu kwn2 aku... eina, dila n inn.... xcited gla nak jumpa jumaat nie.... can wait to see u frenzss,..korang rndu aku x? mestoi rndu kan?hahaha prasan jap....

sabtu nie aku kenabgn awal.. mcm kebiasaannya la....ada byk agenda yang tersusun sabtu nie... waa...SELAMAT PENGANTIN BARU buat Ekin ...actually ekin nie kawan Fb aku..kita nie la first time nak jumpa dia...
k la.. nak smbung tidoq balik... ngantuk maa... hari2 kena jadi driver...sian kenari aku.. mesti penat kan?sabar eh syg...

SILA LIKE :-)

Monday, May 24, 2010

...TERKENANG KEMBALI...

Tengah best-best dengar lagu kat bearshare... smbil2 dengar try search n download lagu2 lama....tetarik dengan tajuk lagu Scan...di sana mawar, di sini penawar...terus download...bila dah siap dengar jap lagu tu... mmmmm lirik bleh tahan... mcm kena sangat dengan dri aku nie...terus search lirik dia plak... perghhh kompem... mmmg kena sangat....betul2 kna dengan apa yang penah hadir...penah berlaku... pernah terjadi dalam hidup aida...erm... xda mood terus...terus terkenang crita lama....crita yg aku cuba padan dalam kotak ingatan aku nie..tapi aku x mampu nak padam smpai sekrang... sungguh..aku nak sangat lupa ngan semua nie..aku nak sangat..da sapa2 tau cara yg berkesan nak lupakan knangan silam yang sangt menyakitkan hati....

tapi dalam sakit tu jugak aku bertemu kebahagiaan..huhuhu ceewah ayat x bleh blah....sambung balik...dalam aku tengah sedih, sakit hati, kecewa,down..aku terjumpa ngan org yg sangat...erm sangat pe eh? xtau la sngat apa...sangat baik kot...sangat memahami.. n sangat banyak membantu serta menolong aku untuk bangkit n teruskan perjalanan hidup nie...
meh aida post dulu lirik lagu scan tu...

Lirik Lagu ” Di Sana Mawar, Di Sini Penawar “
Artis ” Scan “

Ketika Kuputus Kasih
Kau Berikan ku Semangat
Kisah Lama
Tak Lagi Teringat
Hampir-hampir Kuterlupa
Di Sini Lebih Bererti
Tak TerbanDing Dengan Di Sana

Banyak Benarnya Tohmahan
Yang Telah Dilemparkan
Pada aku Seorang Seniman
Waktu aku Teratas
Ramai Benar Yang Memuji
Tak Kusangka Semua itu Duri

Terkecuali Kau Seorang
Yang Memberi Harapan
Penuh Kasih Sayang
Sanggupnya Kau Hulurkan
Bertambah Semangat
Untukku BerDiri
Menempuh Semua Yang Takku Ingini

Lalu Benar DiSana
Mintaku Cuma Hanya Pada Nama
Tak Pernah ku Merasa
Secebis Semangat
Yang Telah Kau Hulurkan

Mengertilah Kini
Siapa Lebih Suci
Antara Di Sana
Dengan Yang Di Sini
Sungguh Kuterkilan
Di Atas Kecurangan
Padamu Kasih
Yang Tiada
BanDingan Nilainya

Takkan aku Menyayangi
Sesiapa Pun Yang Bertandang
Bagi aku itu Semua Bayang
Memadai Seorang Teman
Yang Terangi Kegelapan
Kau Bagiku
Lelaki Penyayang

erm... saat aida terputus kasih..dia bg semangat..semangat untuk aida lupakan kisah lama..smpaila aida hmpir2 bleh lupakan semua tu..byk umpat keji, buah mulut yg org lemparkan kat aida...masa aida di atas...da jawatan tinggi, ramai yg memuji..mmg x sangka semua tu tipu...lakonan semata2...kecuali dia...dia yg bg harapan..bg kasih syg...semua tu buat aida lebih bersemangat n kuat nak tempuh semua nie....

buat si dia... En Wan Muhammad Shahrul Wan Shahruddin... thanks for every single thing that u have down for me...moga cinta hati kita kekal smpai bila2...biar kita jauh...sedar x sedar jarak yang jauh tu membuatkan kita lebih saling memahami n menghargati antara satu sama lain...kan3??

 ....:-)....







SILA LIKE :-)

Friday, May 21, 2010

....FINAL PROJECT ELECTRONIC PUBLISHING...

My final project 70% dah nak siap.. jap g nak pi print out kat taman sejati.... now, im waiting for eina brunei... so lambt la this makcik.. penat dah tunggu ngan dila nie... x tau la dia kat dunia mana skrang nie.. kol pun x angkat.. tah2 best ja duk membuta kat umah dia...huhuhuhu

inn plak dah xda exam... bila lak la nak hangout nie...rindu...serindu rindunya kat inn nie... tu la kan dah cakap.. kan best kalau umah kita dekat2.. kompem hari2 jumpa.. smpai dh naik meluat dah nak tengok muka memasing.. kan3x? ni wat umah kat KK..sikit punya nun jauh kat sana... kalau dekat kompen kenari putih dh smpoai petang nie.. hu5..kekadang terpikir jugak  kan best kalau masing2 ada share dengan Petronas...kompem nak pi mana pun xda masalah...

Yang Si Eina Brunei ni plak. duk KAt Gurun Sahara... tapi perasan kononnya dia tu rakyat  brunei... buat nick name pun letak nama Brunei kat blakang..orang nak add pun takot... ingat dia tu orang brunei...

yang best i ngan dila..duk dekat ja.. less than 15 minutes dah terpacak kat depan pintu rumah masing2...bila mrajuk ja bleh pujuk depan2... x yah nak kol2.. nak mesej.. kan dila kan? hehehe..

k la nak smbung wat final project.. karang En Fairuz marah plak... hehehe

SILA LIKE :-)

Thursday, May 20, 2010

...SH0PPING...

Shopping... hobby aku bila aku tengah tension... bak kata apek asal tension shoping...asal shopping ja tengah tension...xkira la time tu aida ada duit atau x...tetap nak shopping..kalau dah x da duit sangat setakat dapat pegang2... try2 pun dah ok...

Pelikkan?  Tapi tu la yang sebenar2nya..orang cakap orang pompuan memang suka shopping... betul kew? korang setuju x? sesapa yang setuju sila angkat tangan!!! saya x brapa setuju... tau knapa? sebab sepanjang 20 tahun ni dah kenal dengan ramai orang...dh da banyak kawan.. tapi x semua yang suka shopping...susah nak cari kawan yang bet0l2 bleh join skaki ngan hobi aku nie...
Smpaila aku menjejakkan kaki ke Cosmopoint... kolej yang bagi aku sangat cotet persekitarannya... xda kawasan rekreasi yang luas..xda kawasan parking kereta khas untuk plajar..xda cafe atau kafeteria.. yang ada hanya lah kemudahan asas yang tersangat la asas...tapi tu semua x penah aku pertikaikan..aku jadikan alasan untuk bermalas2 malasan kat sini..

pernah satu masa mula2 dlu.. aku nk wat assignment.. tapi kemudahan komputer kat sini sangtla terhad... skit pun aku x jadikan semua tu alasan untuk tak wat assignment.. aku habis2kan masa2 aku kat cc.. bukan aku on9.. bukan aku chatting... bukan aku main games.. tapi aku wat assignment..kadang2 aku habiskan masa 6 atau 7 jam kat sini.. byangkan brapa RM aku nak kena bayar...sebab tu sampai sekarang bila aku masuk kelas da student bg alasan xda laptop..xda komputer aku terus naik angin... nak ngan tak nak ja.. kalau dah mmg xnak.... mcam2 alasan yang diorang bagi...
opppsss lari tajuk plak... actually nak crita kat cosmopoint nie la aku jumpa makcik@ tiga ekor nie.. hehehe jgn marah eh... kami nie ada chemistry bila bsama....semuanya kaki shopping... walaupun kadang2 kami da RM5 ja dalam purse kami tetap nak g window shopping... habiskan masa sama2...bila sorang ada duit..semua ada suit... bila sorang kopak semua korak.. huk3.....

baru2 ni kluar ngan nysa n eina.. kami pi Padang Besar carik hadiah kat Inn ngan my little sis, Yaya....erm jauh kan..actually i nak cari handeg... tu yg sesat smpai sana... murah2 gak handbeg dia n kebetulan time kami pi tu handbeg baru smpai... kita fresh dri ladang la...hahahaa.. sksikan la moment indah kami... shopping smapai kopak....  

















SILA LIKE :-)

...HANYA INI YANG SAYA MAHU...

Saya mahukan Macbook di atas... 
saya sgt sgt mahukan dia....
Ada sesapa nak bagi pada saya...
Please bg la eh..
Sya janji saya x minak pape dah pas nie.. 
Hu5.. 
Sengal!!!!!!!!

SILA LIKE :-)

Tuesday, May 18, 2010

...FINAL EXAM...

di keheningan malam nie, aku tengah study business mathematic... mathematics... subject yang aku minat seanteri dunia... tapi apa nak wat kan.. aku xda rezeki nak lanjutkan pelajaran aku dalam bidang mathematic...xda aku trima seadanya...
         
dan sekarang..
....
...
....
...
....
...
...

GRAFIK la segaa2 nya bagi aku

SILA LIKE :-)

Thursday, May 13, 2010

study group!!!

minggu nie kena bzkan diri nak exam da next week...mati den...sem 6 dengan bangganya  ambik 6 subjek..sakit larh...3D..subjek yg paling aku takot... blogger2 sekalian alam..please pray for me... hope i can do my best for this final exam.. akan aku buktikan aku sntiasa wat yg terbaik...terbaik wok....terbaik ke? isnin nak exam sabtu baru nak study... huuhuhu..papa jela...

Kelmarin wat study group nagn Hanip.. wat Business Mathematics...subject nie aku x risau sgt... math mmg subject yg aku suka even dr tadika lagi...macam2 kuiz math aku join time kat sek... sampai ke peringkat negeri...alhamdullillah.aa dapat naib johan... tapi yang merisaukan aku...aku tersangat la careless... selalu exam aku salah sebab careless..especially for subject math...cam na eh nak ilangkan dia? da cara x?

then hari nie nak g college jugak.. nak study malaysian study...subject yg paling aku x leh nak score...sejak sek aku selalu fail sejarah...bak kata kawan baik aku... "xsuka perang sebab bila da perang ja akan ada sejarah"... huhuhuhu...even cikgu sejarah aku pn dah xtau nak tolong cmna...kelas pemulihan hari2 pn aku fail lagi..sian dia.. Buat cikgu2 sejarah yang penah mengajar sya... sya minta maaf cikgu....jasa dan segala penat lelah cikgu akan sy ingat smpai bila2...


SILA LIKE :-)

Monday, May 10, 2010

TOLONG!!!TOLONG!!!

mesti semua tetanya2 napa tajuk entries kali nie macam suspen ja kan? actually nk ngadu nih... masuk kali nie tak tau dah kali keberapa wat assignment 3D animation nie... x jadik2 jugak..xtau la salahnya kat mana.... rasanya ni kali ke-9... uwaaa... menderita sangat dh nie..da sesapa nak tolong? angkat kaki please... uuuuuhuhuhuhuhu

when i ask my hubby to help me..adeh software x sama la plak... cam na  nie... esok nak kna submit.... jenuh cari kat you tube ngan Lightwave tutorial tapi xda jugak...mampus ar kalau macam nie....
sedang asyik mencari kat you tube baca2 jugak blog mmber2... jumpa lagu nie... cam best la plak... meh layan lirik lagu nie...

She was like nothing I’ve ever known
Her eyes shined like diamonds in a field of snow
Man that destiny led her to me
Made her feel that life was now complete
Now a thousand days have passed and nights gone by
You can see the glow slowly fading from her eyes
Though she denies her pain and her dismay
Know I said this to her anyway
Don’t have to stay with someone
That makes you cry (makes you cry)
You’ll end up killing
All the love you have inside (have inside)
Can’t hope to see the sun in you
If you don’t open your eyes
Girl don’t let real love pass you by
Don’t let real love pass you by
I know you’re nervous but take it from me
‘Cause you deserve so much more than you recieve
Listen to your heart and let it show
Dont hold onto your pain just let it go
Let it go
Don’t have to stay with someone
That makes you cry (makes you cry)
You’ll end up killing
All the love you have inside
Can’t hope to see the sun in you
If you don’t open your eyes (open your eyes)
Girl don’t let real love pass you by
Don’t have to stay with someone
That makes you cry (makes you cry)
You’ll end up killing
All the love you have inside
Can’t hope to see the sun in you
If you don’t open (up) your eyes
Girl, don’t let real love pass you by
Girl, don’t let real love pass you by
You can find the love you need
If you set your heart free (free, free, free)
Don’t
Don’t have to stay (stay…)
With someone (with no one…)
Who makes you cry (that’s gonna makes you cry)
Don’t be (don’t be) discouraged baby (baby)
Don’t let real love pass you by
Don’t have to stay with someone (you don’t have to stay)
That makes you cry (makes you cry)
(if you were alone, no, no no)
You’ll end up killing
All the love you have inside (have inside)
You, can’t hope to see the sun in you
If you don’t open your eyes
(you better know it, you better know it girl)
Girl don’t let real love pass you by
(don’t stay with no one who’s gonna makes)
Don’t have to stay with someone
That makes you cry
You’ll end up killing
All the love you have inside (don’t, you, stop, loving yourself)
Can’t hope to see the sun in you
If you don’t open your eyes
Girl don’t let real love pass you by
Don’t you babe
Don’t let no one take you away from love
Don’t let real love pass you by
You stay alone and no one
No one, I know you will be all, alright
Don’t let real love pass you by
You can tell don’t even love you
Love you, love you, love you
Don’t let real love pass you by
Yeah, yea, yea
Don’t let real love pass you by
Oh, loving yeah
Don’t let real love pass you by
Don’t let, don’t let, don’t let, don’t let
Don’t let, don’t let, don’t let
Don’t let real love pass you by
Don’t let, don’t let


SILA LIKE :-)

Sunday, May 9, 2010

...HAPPY MOTHER'S DAY...


Buatmu Ibu

Ibu bergenang air mataku
Terbayang wajahmu yang redup sayu
Kudusnya kasih yang engkau hamparkan
Bagaikan laut yang tak bertepian

Biarpun kepahitan telah engkau rasakan
Tak pula kau merasa jemu
Mengasuh dan mendidik kami semua anakmu
Dari kecil hingga dewasa

Hidupmu kau korbankan
Biarpun dirimu yang telah terkorban
Tak dapat kubalasi akan semua ini
Semoga Tuhan memberkati kehidupanmu ibu

Ibu kau ampunilah dosaku
Andainya pernah menghiris hatimu
Restumu yang amatlah aku harapkan
Kerana disitu letak syurgaku

Tabahnya melayani kenakalan anakmu
Mengajarku erti kesabaran
Kau bagai pelita di kala aku kegelapan
Menyuluh jalan kehidupan

Kasihanilah Tuhan ibu yang telah melahirkan diriku
Bagaikan kasih ibu sewaktu kecilku
Moga bahgia ibu di dunia dan di akhirat sana...

Kasih sayangmu sungguh bernilai
Itulah harta yang engkau berikan
Ibu... dengarlah rintih hatiku untukmu ibu
 happy mother's day to my mom Rosidah bt Hasan... may god 
bless u ma...

SILA LIKE :-)

...KAWAN...

kate mak,
kawan 2 ibarat lebah,
abis madu sepah d'buang...

kate abah,
kawan 2 umpama bunga ros,
d'pandang cantik d'pegang sakit...

kate atuk,
kawan 2 sprt air,
terus m'galir...

kate nenek,
kawan 2 bak bulan,
d'puja & d'sanjung tp nun jauh 'sane...

kate sedara,
kawan 2 mcm makanan,
kawan makan kawan!!

kate abg,
kwn 2 sprt lembu,
m'ikut saje ape d'kate...

kate kakak,
kwn 2 x ubah mcm durian,
bau je busuk tp sedap d'makan...

kate adik,
kawan 2 mcm biskut,
sekejap ader,sekejap xde...

kate aku,
kawan 2 x kesah ler camner...
w/pun dia IBARAT LEBAH, UMPAMA BUNGA ROS,
SEPERTI AIR, BAK BULAN, SPRT LEMBU,
X UBAH MCM DURIAN & MCM BISKUT!!
dia tetap kawan...
tau x sebab ape???
sekali aku da kawan ngan dia,
selamanye dia tetap kawan aku!!!
pada kawan2 yang sentiasa ada dengan aku tak kira waktu susah dan senang aku ucapkan trima kasih sesangat..huhu xsangkan nak dapat kawan mcm hampa...tau x kadang-kadang aku tension..tapi bila dh dengan korang aku terus lupa masalah... terus jadi happy..xleh la nak sedih2 ngan korang.. mcam x best ja...terutamanya buat kawan-kawan ynag dekat dengan aku... inn, eina n dila... erm dekat kew?hahah x la dekat sngat kan? sorang Gurun, sornag Kpala Batas, sorang Kuala Ketil n sorang g Sungai Petani...jauh tu... tapi tetap rasa korang dekat..padahal sebelum2 nie pun mmg rasa Gurun ngan Kuala Ketil tu jauh..sekrang x lagi dah...rasa dekat jaa.... ermm thanks yew 4 being ,my friend... luv u....
ni la rupa kawan2ku... comey2 kan? huhuh kompem syok ni bila depa bca...sengai!!! hahahahahahah.. gmbaq ni kami ambik msa nak g kndri maksu dila kat mana tah... x ingat dah..

tapi bukan ni ja kawan aku..da g dua tiga ekoq.. hihih gurau ja weh... hahaha...syg sgt kat hampa nie... jap2 aku upload g sekeping...

haaaa.. ni g sekeping..semua2 ni kawan aku.. ada nysa yg sengai, tya yg perasan comei, wanie yg garang, eina yg gegeh, dila yg xmalu, inn yg gedix, sha yg ala2 manja, n atin yng ala2 sopan... muahahah jgn marah semua... aku trima baik n buruk korang seadanya!!! muahahaha

n this poem aku nak dedicatekan kat korang...huk4..


I can't give solutions to all of life's problems, doubts,
or fears. But I can listen to you, and together we will
search for answers.

I can't change your past with all it's heartache and pain,
nor the future with its untold stories.
But I can be there now when you need me to care.

I can't keep your feet from stumbling.
I can only offer my hand that you may grasp it and not fall.

Your joys, triumphs, successes, and happiness are not mine;
Yet I can share in your laughter.

Your decisions in life are not mine to make, nor to judge;
I can only support you, encourage you,
and help you when you ask.

I can't prevent you from falling away from friendship,
                from your values, from me.
I can only pray for you, talk to you and wait for you.

I can't give you boundaries which I have determined for you,
But I can give you the room to change, room to grow,
room to be yourself.

I can't keep your heart from breaking and hurting,
But I can cry with you and help you pick up the pieces
and put them back in place.

I can't tell you who you are.
I can only love you and be your friend

 n buat atin ngan Tya..saksikan moment2 indah aku ngan nysa...
hahhaha kompem hanpa jeles!!!




SILA LIKE :-)

Friday, May 7, 2010

MISS U...

jam menunjukkan pkul 12.47am...mata still x bleh lelap..xtau knapa..tetiba teringat orang yg nun jauh di sana...malam nie cukup 2thn, 6 bln, 3 minggu n 2 hari perhubungan kami...cepat ja masa berlalu...rasa baru semalam aku knal dia...alhamdulillah sepanjang perhubungan kami aku cukup mengenali hati budi dia.. dia nak yang terbaik dalam semua hal...x kira hal yang melibatkan diri dia, diri aku n sesapa saja...

malam nie tah knapa teringat sgt kat my bee...rindu..rindu sgt2..lama jugak kami x jumpa...dekat 3 bulan rasanya...syg sntiasa doakn yang terbaik dalam hidup b.. mcm b..sntiasa nak yg terbaik dlam hidup syg...b..syg bhagia sgt dengan b... hu7..x sangka nak dpat yg sebaik b..thanks a lot b...thanks 4 everything....
b ...
tau x syg bngga sgt dgn b.. dalam usia yang bleh dikategorikan muda b dah ada segalanya..kerja tetap,smpingan, keta, rumah...bangga sgt b... susah nk cri laki mcm b skrang nie..betul b...x tipu...

sob3x.... sedih ni b...rindu sgt ngan b... tapi x pala...syg tau b bz...keja untuk jamin masa depan kita nnti...muaahhh meh ni syg topup g kasih syg tuk b.... kan tu yg b slalu minta....erm birthday b dh around the corner... b nak pe? oppsss silap lak tanya... syg xda duit la nak beli...hehehe... 

erm k la... guruh berdentum-dentum nie... syg tido dlu b... nite... muah...

SILA LIKE :-)

HANGOUT WITH MAKTEH

dua hari dah x post entries kat sini... agak busy sejak akhir2 nie.... bz ngan apa? adeh tau2 ja la kan... idup kalah perdana menteri...semua  bnda nak kna ambik tau....birthday kawan, birthday adik, mother's day, father's day, n macam2 lagi la... mak sedara nak wat preparation nak smbut bby pun ajak aida teman..nak tolak x smpai hat so pi jala...

ahad lepas teman my makteh gi beli baju baby kat Sunway CArnival...for ur information my makteh ni pregnant twin so semua bnda kira double la... nak beli ja kena beli dua.. kesimpulannya kos perbelanjaan pun kena kali dua...teruk jugak kan?slama nie mmang aida pun suka ja dengar2 pasal kembar nie.. yela sapa xnak kan? mesti la semua pompuan2 kat luar sana nak...tapi x semua yang tau masalah demi masalah yang kna kita hadapi kalau kita prgnant twin nie..

terpikir jugak nak hadiahkan makteh something special bila dia bersalin nnti? korang ada idea x?erm.. nk bg hadiah apa eh? setakat baju, botol susu mmg dah selalu orang bagi...n untuk my maksu jugak... adeh parah la bee sya bulan nie..hihihi...maksu sya pn pregnant jugak...huhu... nasib x kawin g..kalau x sya leh pregnant skali.. hi8... gila...perangai pn cam bdak2 g...ada hati nak jadi mak budak...

meh layan gmbar2 yang sempat sya snap masa g Sunway hari tu....layan...zasss






SILA LIKE :-)

Wednesday, May 5, 2010

LEgA + ExcitEd

lega + excited...napa la tajuk entries nie yang aida pilih... mesti ada sebab dan musababnya kan.... em lega sebab my annual report yg i wat tu dh nak siap... tinggal nak susun layout dia ja.,....... excited? hahaha jeng3x.. agak2 la napa la i nak excited eh? pikir2...

Actually hari Sabtu nie ada temu janji ngan kakak Syah.. nak g cri barang2 nak decorate apartment dia nnti... kira nie la suprise yg akan kami wat time birthday dia nnti...hehehe..so byk sgt la agenda yang kami kna laksanakan nnti.. dalm masa dua hari ja.. adeh... sempat ke nie?hu7 sempat x sempat kena la smpatkan jugak..
agak2 mampu ke nak puaskan hati tuan rumah nie? takot la jugak... besar jugak rumah tu... 4 bilik..3 blik air...pergh... takotnya...skrang nie rumah tu kosong jaa...camna la nak mulakan..xtau pun nak mulakan  dri mana... heheh..wat2 tau ja nie...

lgi satu excited gak nie... esok nak g Padang Besar ngan kawan kat teknik dlu, Nysa.. heheh excited2.. nak beli bear besau2... jnji jeles eh... hehehehhe

k la...
nantuk la...
nk tido dh...
nite all..
luv u b..
hehehe

SILA LIKE :-)

Sunday, May 2, 2010

MISS U BEE...

miss u bee..even wat apa pun mesti ingat bee.. lamanya x jumpa..rindu dah tinggi menggunung dah nie...baru2 nie g Butik Az Zahra kat LAgenda Height... butik tu milik abg ipaq kak eina dengan kawan2 dia...so masa kami smpai tu salah sorang dri share holders ada kat situ...

nak usha jgak tapi macam segak so wat donno jaa.. then g hantar dila kat kolej... lepas hntar dila pi kat butik tu balik..tetiba nak **** so nak tumpang toilet la jap... msa nak g kat toilet kna lalu pantry butik nie... n time tu salah sorang kawan abg ipaq kak ina, Si Man ni tengah solat... masa tgh lalu tu dia tengah sujud...aida terus g toilet then sebelum nak masuk toilet tu aida tngok jap..dia sujud wat kali ke-2... tengok ja.. terus meleleh... huhhu korang tau x napa???sebijik macam my bee.... rasa macam bee yg tngah solat tu..x mau lama2 kat situ.. masuk toilet.. terus nangis.. huhuhuh.... 
bee miss u so much.. balik la...

SILA LIKE :-)

SESANGAT BERPUAS HATI!!!

entry kali ni ditujukan khas buat silent2 readerku sekalian alam...actually blog ni memang dah lama terbengkalai... baru2 ni ja rajin sangt duk menghapdet blog nie...dengan harapan si polan bt si polan2 akan baca blog nie... n dengan ini aida nak war-warkan kat sini..segara misi n visi aida mengaktifkan kembali blog nie ter capai...

          semalam my bee call.. tetiba ja dia tnya pasal blog..padahal dia xtau pun aida aktifkan balik blog nie... 
shah : syg aktif berblog balik eh?
aida : ha'ah.. napa?
shah : napa tetiba nak aktifkan? ckap dh malas.
aida : saja.. tension..lepaskan geram kat situ
shah : erm pasal kita eh?
aida : yela...
shah :patutla
aida : patutla??
shah : minah tu mai serbu bilik b tadi..pertikaikan pasal blog syg tu...

yeyyyy... tahniah aida.. misi n visi anda berjaya...pada minah yang terbabit...sakit hati eh? camtu la aku sakit hati bila hak aku hmpir dirampas!!..so welcome to my blog.. rerajin la follow blog aku nie.. semua coretan cinta aku bersama si dia aku akan coretkan kat sini..


SILA LIKE :-)