Friday, May 21, 2010

....FINAL PROJECT ELECTRONIC PUBLISHING...

My final project 70% dah nak siap.. jap g nak pi print out kat taman sejati.... now, im waiting for eina brunei... so lambt la this makcik.. penat dah tunggu ngan dila nie... x tau la dia kat dunia mana skrang nie.. kol pun x angkat.. tah2 best ja duk membuta kat umah dia...huhuhuhu

inn plak dah xda exam... bila lak la nak hangout nie...rindu...serindu rindunya kat inn nie... tu la kan dah cakap.. kan best kalau umah kita dekat2.. kompem hari2 jumpa.. smpai dh naik meluat dah nak tengok muka memasing.. kan3x? ni wat umah kat KK..sikit punya nun jauh kat sana... kalau dekat kompen kenari putih dh smpoai petang nie.. hu5..kekadang terpikir jugak  kan best kalau masing2 ada share dengan Petronas...kompem nak pi mana pun xda masalah...

Yang Si Eina Brunei ni plak. duk KAt Gurun Sahara... tapi perasan kononnya dia tu rakyat  brunei... buat nick name pun letak nama Brunei kat blakang..orang nak add pun takot... ingat dia tu orang brunei...

yang best i ngan dila..duk dekat ja.. less than 15 minutes dah terpacak kat depan pintu rumah masing2...bila mrajuk ja bleh pujuk depan2... x yah nak kol2.. nak mesej.. kan dila kan? hehehe..

k la nak smbung wat final project.. karang En Fairuz marah plak... hehehe

SILA LIKE :-)

1 comment: