Thursday, May 27, 2010

...KAIN IHRAM...

Isnin ni tanggal 31/05/2010 my mom, my dad n my bro nak pi wat umrah....so skrg nie mama sibuk duk kemas beg... semalam masa mama lipat baju2 yang nak bawak gi sana aida ngan adik2 tengah tengok tv...mamam ada dekat2 situ la jugak... masa mama tengah lipat kain ihram adik aida yg no.2 terus tegur... "mama napa tak suruh makngah jahit tepi ja kain tu.. berbulu" hahhahahaha  terus aida ngan mama gelang tak tersanggah....

korang x nak gelak?
korang tau napa aida  ngan mama gelak?

hahahahahhaah.....
hahahahahahahah....

hahahahahahhahaha....
hahahahahahaha....

gelak...
n nak gelak lagi....

maunya x gelak..KAIN IHRAM MANA LEH JAHIT...hahhaha pe la dia tu..sek agama ja.. apa pun x tau.....sikit pun x  sangka dia nak tnya soklan mcm tu....

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment