Friday, May 7, 2010

HANGOUT WITH MAKTEH

dua hari dah x post entries kat sini... agak busy sejak akhir2 nie.... bz ngan apa? adeh tau2 ja la kan... idup kalah perdana menteri...semua  bnda nak kna ambik tau....birthday kawan, birthday adik, mother's day, father's day, n macam2 lagi la... mak sedara nak wat preparation nak smbut bby pun ajak aida teman..nak tolak x smpai hat so pi jala...

ahad lepas teman my makteh gi beli baju baby kat Sunway CArnival...for ur information my makteh ni pregnant twin so semua bnda kira double la... nak beli ja kena beli dua.. kesimpulannya kos perbelanjaan pun kena kali dua...teruk jugak kan?slama nie mmang aida pun suka ja dengar2 pasal kembar nie.. yela sapa xnak kan? mesti la semua pompuan2 kat luar sana nak...tapi x semua yang tau masalah demi masalah yang kna kita hadapi kalau kita prgnant twin nie..

terpikir jugak nak hadiahkan makteh something special bila dia bersalin nnti? korang ada idea x?erm.. nk bg hadiah apa eh? setakat baju, botol susu mmg dah selalu orang bagi...n untuk my maksu jugak... adeh parah la bee sya bulan nie..hihihi...maksu sya pn pregnant jugak...huhu... nasib x kawin g..kalau x sya leh pregnant skali.. hi8... gila...perangai pn cam bdak2 g...ada hati nak jadi mak budak...

meh layan gmbar2 yang sempat sya snap masa g Sunway hari tu....layan...zasss






SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment