Wednesday, May 5, 2010

LEgA + ExcitEd

lega + excited...napa la tajuk entries nie yang aida pilih... mesti ada sebab dan musababnya kan.... em lega sebab my annual report yg i wat tu dh nak siap... tinggal nak susun layout dia ja.,....... excited? hahaha jeng3x.. agak2 la napa la i nak excited eh? pikir2...

Actually hari Sabtu nie ada temu janji ngan kakak Syah.. nak g cri barang2 nak decorate apartment dia nnti... kira nie la suprise yg akan kami wat time birthday dia nnti...hehehe..so byk sgt la agenda yang kami kna laksanakan nnti.. dalm masa dua hari ja.. adeh... sempat ke nie?hu7 sempat x sempat kena la smpatkan jugak..
agak2 mampu ke nak puaskan hati tuan rumah nie? takot la jugak... besar jugak rumah tu... 4 bilik..3 blik air...pergh... takotnya...skrang nie rumah tu kosong jaa...camna la nak mulakan..xtau pun nak mulakan  dri mana... heheh..wat2 tau ja nie...

lgi satu excited gak nie... esok nak g Padang Besar ngan kawan kat teknik dlu, Nysa.. heheh excited2.. nak beli bear besau2... jnji jeles eh... hehehehhe

k la...
nantuk la...
nk tido dh...
nite all..
luv u b..
hehehe

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment