Thursday, December 1, 2011

OMBAK RINDU!!!! TERBAIK SIH!!!

Tu dia... sana sini orang bercakap pasal OMBAK RINDU.... Especially kami, kaum2 hawa ni... peminat novel x payah cakap la kan... since dari bulan ( dah tercangak2 menghitung hari... n akhirnya taraaaaa...

Hari ni adalah 1 DISEMBER 2011

Yey... Ombak Rindu dah kluar. So budak gemuk ni apa lagi terus x boleh duduk diam... text kekawan sana sini mintak temankan tengok wyang...mula2 nak tengok hari khamis malam, tapi bila pkir2 balik rasa macam dah tak boleh nak bersabar lagi dah... terus ajak roomate gi tengok malam rabu jugak... tayangan pertama owkeh...

First impression: Waaa... ramai sih...

haaaa korang jangan tak tahu, seat majoriti penuh... tinggal seat yang paling depan je... tu pun budak2 GSC masuk n tengok kat situ... so kira totally full la...Aku pun apa lagi, selamat menyagak la... dapat seat 4 dari depan... waaaa sakit doh tengkuk....tapi tak pe... Abg Aaron punya pasal, aku relakan... :D

Masa tengok promo filem nie, ramai yang tertanya2... sama ada Maya Karin boleh ke idak bawak watak Izzah... jawapannya... sangat cemerlang owkeh... terbaik la Maya... memang terkesan di hati... watak dia pegang sangat ayu, lembut n sopan...suara dia pun mendayu2 bak buluh perindu.... Abg Aaron? x payah cakaplah... of course la terbaik... scene dia buat muka serious pun orang gelak tau...

moh layan gmbar plak ea...

[Budak2.. sila tutup mata]

Yang ni kira sayu sikit la...Muka ganas tapi 
wahhhh...satu colour sikit... layankan jela...
MAsa ni x tau apa motif, air mata den meleleh2... hahaha.... feeling jdi Izzah kot.. hahhaha
[sila muntah hijau]

part bila Haris luahkan rasa syana pada Izzah... Banjir!!!
Arghhhh sweetnyaaaa....
Kalau macam ni, tak gerak 3 hari 4 malam pun xpa... Saya RELA..

Hensem sihhh!!!!

Wahhhh lawanya background....
Part ni paling sedih.... uhukkkk... mak mertua sikit punya KEJAm!!!


So, x payah nak tunggu2 lagi dah.... gi la layan cepat2... best sangat... x rugi....


Before layan wayang, apa kata pi baca novel ni dulu.... lagi feel bila tengok movie.....



Lepas ni please buat plak filem adaptasi dari novel BICARA HATI, KAU & AKU, SUAMI YANG KU BENCI, CINTA XXL.... mesti best...
Jap2... cer korang tengok betol2 gambar kat bawah nih......

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..


Ada x macam En bf????? Ada kan? ke aku ja yang angau ni?

SILA LIKE :-)