Tuesday, November 24, 2009

hati aku yang terkilan... yg kecik hati.... yg trasa hati...

salam... da lama aida x update blog nie .... da seminggu jugak la kan? tpi hari ni rasa nak kena update jugak blog nie..... sedih sesangat hati nie... x tau nak crita kat sape.... tadi masa aida on the way nak mai college dapat stau kol dari kawan time sekolah tknik dlu... pelik gak napa minah tu leh kol sedangkan baru ja sabtu lepas kami jumpa....
borak punya borak baru aida tau sebenarnya dia nak tnya aida nak pi kenduri kawan ke x.... nak jadikan crita lagi kawan tu crita hati pertama aida....kita orang putus bukan mcm orang lain..... x da gaduh2...x da bertekak2.... cuma kita orang kekurangan rasa percaya antara satu sma lain...
dalam seseuatu hubungan tu kita kena ada rasa percaya antara satu sma lain....
x da yang lebih penting dari tu...tpi disebabkan mulut si polan2 yang wat crita busuk... dia mcm termakan ja ngan kata2 diaorang...dia ragu2.... huh xmau arr....sekali dia x percaya kata x heran la byak kali pasni dia msti x percaya lagi punya....kan3??
so, kita orang pun decide nak break....walaupn dlam hati nie tuhan ja la yang tau....lepas kita orang break...kita orang still berhubung...as a friends..... best friends i think... xda masalah pn...aida pun lepas break ngan dia aida couple ngan shah... insan yang byk kongsi suka duka ngan aida......
berbalik pada kawan aida yang kol tdi tuu... dia ajak aida pi knduri ex aida tuu... sedangkan pada tu aida xtau pn dia nak kawin... huhuhu trasa hati gila bila tau kawan2 lain semua dah trima kad kawin yang dia pos...aida ja yang blom dapat... padahal aida dekat jaa... yang lain2 negori pun dah dapat....
sedih oooo.... trasa hati sangat.. napa dia x nak bgtau aida???huhuhhhuhhuhuhuhuhsedih.... sokseksokseksokseksoksek... nak nagis jap....huhuhuhuh...aida msej... kat bawah nie msej yang aida hantar kat dia....

aida: salam.. tahniah wak...
ex : wasalam...tahniah? napa lak?
aida : xda pe la... lgi twoo weeks kita jumpa ramai2 ek... mini reunion....
ex : brapa hri bulan?
aida : 6hb dis 2009...bleh?
ex: xleh la..ada knduri.
aida : ala g mkn2 balik la... bkn awk yg kawin.

dia diam lama gak... malam baru dia msej balik...

ex : start 3hb nie sya dah sibuk ngan knduri...

hua5 moral of the story di xnak ngaku.... pelik laa ngaku ja la... bkn nk marah pun.....sikit pn xda terpikir nak marah tau... huhuhuhuhuhu.....xpe la... xnak panggil dah... x heran pn... kan bee kan... nnti kita kawin kita pn jgn jmput dia... dia sombong...

SILA LIKE :-)

Monday, November 16, 2009

bila yang x pandai wat2 pnadai.....

huh korang tau ak..sakit oo hati ila ada yg x pndai tpi suka nak nunjuk pandai nih.... perangai huduh tol... bagi dia, semua bnda dia tau..padahal satu haprak pn xda.... main cakap jaa... da la semua nya auta blaka.....kelakar plak bila di ingat balik... chinese style ngan chinese food xtau nak beza....
tu blom lam kelas g tu... lagi la nak tunjuk kata dia tau semua.... tapi tu la kan... tuhan tu maha adil...setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya... bila kuaq ja result exam lepas... i sungguh suka hati.... si polan bin si polan kena repeat exammm.... waa i like it.... thanks got...

SILA LIKE :-)

hihihihihihi

hi all... smalam cuti sehari x sempat nak post entries... hari ni pn curi2 ja... erm i'm so bz right now... help my mom settle her work......

SILA LIKE :-)

Friday, November 13, 2009

life without him....

he's will not be here for at least three weeks... windu sesangat..... but life must be go on... x sabar nak tnggu bee kol...this night might be...

take care bee...

keja2 jugak... x mau teruk2 sgt.....

:-)

SILA LIKE :-)

Alor Star

Actually ni lah my second time visit Alor Star,,, first time masa sekolah dlu...ikut kawan balik rumah dia...sernok knangkan zaman budak2 dlu.. tah apa2... hihihihi....masa tu scol kat teknik...weekend malas nak balik rumah balik la umah kawan... best.... enot sesangat....

Kali ni pi dgn geng kolej plak...kak ina,dila, nabilah n nadia.... sadly inn x dpt nak join time nih...lau ada mesti lagi gmpak....huhuhuhu...xpa inn...
pasni kita pi lagi...

kita orang pusing berkali2 gak keliling town tu... opp
sss... bukan keliling... sbenarnya kami sesat.... kihkihkih... ada tour guard pn hampeh.....huhuhuhu... sesat nak cari kompleks al bukhari...nak g giant kat situ nak mkan marry brown....




SILA LIKE :-)

Thursday, November 12, 2009

meh layan lirik lagu nie....feeling jee.... hihihihi....

Sungguh indahnya hari berlalu
Menunggu kasih tambatan hati
Ingin rasanya selalu berbagi
Bersamanya kala suatu nanti

Andaikan kau jadi milikku
Selaluku nyanyikan lagu rindu
Andaikan kau dan aku bersatu
Dunia ini berseri selalu

Ku ingin dirimu dekat dihatiku
Berdua kita kan raih bahagia
Ku ingin dirimu turut merasa
Rasa rindu untuk menatap matamu
Menatap matamu


Bagaikan bintang nun jauh di sana Terangi malam yang semakin gelap Jika kau sudi menemaniku Takkanku lepas walau sedetik pun
Andainya kau jadi milikku Selaluku nyanyikan lagu rindu Andaikan kau dan aku bersatu Dunia ini berseri selalu
Ku ingin dirimu dekat dihatiku Berdua kita kan raih bahagia Ku ingin dirimu turut merasa Rasa rindu 'tuk menatap matamu
Ku ingin dirimu dekat dihatiku Berdua kita kan raih bahagia Ku ingin dirimu turut merasa Rasa rindu 'tuk menatap matamu
Andaikan kau jadi milikkuSelaluku nyanyikan lagu rinduAndaikan kau dan aku bersatuDunia ini berseri selalu
Ku ingin dirimu dekat dihatikuBerdua kita kan raih bahagiaKu ingin dirimu turut merasaRasa rindu 'tuk menatap matamu

SILA LIKE :-)

JUS MATE 5

jus mate 5.... ramai yang penah dengar kan? lepas ja tgk iklan di majalah terus saya rasa menbuak2 nak cuma...bukan apa...cara promosi dia tu agak meyakinkan org ramai yang melihat...x macam produk lain... nampak macam gmbar edit ja... so... nak dijadikkan crita... saya pn beli la....
hari pertama saya guna JM5 ni...pagi tu saya ambik 2 biji kuih....tgh hari ambik JM5..... ptg minum milo.... malam makan buah epal... Ya Tuhan.. sikit pn saya x lapa.... mcm x prcaya la plak....huhhuhuhuhhu....
rasa dia plak.sedap..... x macam jus2 yang lain.... rasa oren.... kita sesuai la ngan tekak kita....so nasihat saya pada yang b'badan besar n obesiti tu meh kita cuba sama2... xyah nak malu... x yah nak segan....

SILA LIKE :-)

Tuesday, November 10, 2009

bihun sup billion

meh j0in me.... makan ABC kat bihun sup billion.... sedap.. meh la cuba... sekali cuba pasti nak lagi... sedap au..... lokasi dia di billion sungai petani... ala yang kat pekan baru tuh....hihihi selamat mencuba....

SILA LIKE :-)