Tuesday, November 24, 2009

hati aku yang terkilan... yg kecik hati.... yg trasa hati...

salam... da lama aida x update blog nie .... da seminggu jugak la kan? tpi hari ni rasa nak kena update jugak blog nie..... sedih sesangat hati nie... x tau nak crita kat sape.... tadi masa aida on the way nak mai college dapat stau kol dari kawan time sekolah tknik dlu... pelik gak napa minah tu leh kol sedangkan baru ja sabtu lepas kami jumpa....
borak punya borak baru aida tau sebenarnya dia nak tnya aida nak pi kenduri kawan ke x.... nak jadikan crita lagi kawan tu crita hati pertama aida....kita orang putus bukan mcm orang lain..... x da gaduh2...x da bertekak2.... cuma kita orang kekurangan rasa percaya antara satu sma lain...
dalam seseuatu hubungan tu kita kena ada rasa percaya antara satu sma lain....
x da yang lebih penting dari tu...tpi disebabkan mulut si polan2 yang wat crita busuk... dia mcm termakan ja ngan kata2 diaorang...dia ragu2.... huh xmau arr....sekali dia x percaya kata x heran la byak kali pasni dia msti x percaya lagi punya....kan3??
so, kita orang pun decide nak break....walaupn dlam hati nie tuhan ja la yang tau....lepas kita orang break...kita orang still berhubung...as a friends..... best friends i think... xda masalah pn...aida pun lepas break ngan dia aida couple ngan shah... insan yang byk kongsi suka duka ngan aida......
berbalik pada kawan aida yang kol tdi tuu... dia ajak aida pi knduri ex aida tuu... sedangkan pada tu aida xtau pn dia nak kawin... huhuhu trasa hati gila bila tau kawan2 lain semua dah trima kad kawin yang dia pos...aida ja yang blom dapat... padahal aida dekat jaa... yang lain2 negori pun dah dapat....
sedih oooo.... trasa hati sangat.. napa dia x nak bgtau aida???huhuhhhuhhuhuhuhuhsedih.... sokseksokseksokseksoksek... nak nagis jap....huhuhuhuh...aida msej... kat bawah nie msej yang aida hantar kat dia....

aida: salam.. tahniah wak...
ex : wasalam...tahniah? napa lak?
aida : xda pe la... lgi twoo weeks kita jumpa ramai2 ek... mini reunion....
ex : brapa hri bulan?
aida : 6hb dis 2009...bleh?
ex: xleh la..ada knduri.
aida : ala g mkn2 balik la... bkn awk yg kawin.

dia diam lama gak... malam baru dia msej balik...

ex : start 3hb nie sya dah sibuk ngan knduri...

hua5 moral of the story di xnak ngaku.... pelik laa ngaku ja la... bkn nk marah pun.....sikit pn xda terpikir nak marah tau... huhuhuhuhuhu.....xpe la... xnak panggil dah... x heran pn... kan bee kan... nnti kita kawin kita pn jgn jmput dia... dia sombong...

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment