Sunday, May 2, 2010

MISS U BEE...

miss u bee..even wat apa pun mesti ingat bee.. lamanya x jumpa..rindu dah tinggi menggunung dah nie...baru2 nie g Butik Az Zahra kat LAgenda Height... butik tu milik abg ipaq kak eina dengan kawan2 dia...so masa kami smpai tu salah sorang dri share holders ada kat situ...

nak usha jgak tapi macam segak so wat donno jaa.. then g hantar dila kat kolej... lepas hntar dila pi kat butik tu balik..tetiba nak **** so nak tumpang toilet la jap... msa nak g kat toilet kna lalu pantry butik nie... n time tu salah sorang kawan abg ipaq kak ina, Si Man ni tengah solat... masa tgh lalu tu dia tengah sujud...aida terus g toilet then sebelum nak masuk toilet tu aida tngok jap..dia sujud wat kali ke-2... tengok ja.. terus meleleh... huhhu korang tau x napa???sebijik macam my bee.... rasa macam bee yg tngah solat tu..x mau lama2 kat situ.. masuk toilet.. terus nangis.. huhuhuh.... 
bee miss u so much.. balik la...

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment