Sunday, November 20, 2011

JODOHKU JIRAN SEBELAH RUMAH.....TAHNIAH AMIN & YANA :P

Congrate to both of you Amin & Yana... Selamat Pengantin Baru...Selamat Menjadi kekasih yang halal...

Amin & Yana... cinta korang sangat sweet...JIRANKU SUAMIKU, JODOHKU JIRAN SEBELAH RUMAH, JIRANKU KEKASIHKU...tu semua tajuk2 novel yang penah aku baca..... tapi kali nie semuanya kisah benar semata-mata....

Buat semua kawan2, blogger2, penjenguk2 sekalian... dua2 kawan aida ni berjiran owkeh.. macam mana cinta diaorang berputik aida blom interview lagi... yang pasti kami [geng2 satu sek agak terkejut]... mana nya tak.. si yana ni agak pendiam.. Amin? hahaha...sengai2 sikit la...tu yang semua memasing terkejut tu...

apa2 pun... jodoh tu Allah yang tentukan..... x  payah susah nak mencari ke sana ke mari... ianya pasti akan dtang sendiri....

Ni pic Amin & Yana yang aku cilok dri Fb diaorang... gmabar masa tunang hari tuu.....

Yana... you look gorgeous dear... sangat cantikk!!!!


Bak pinang dibelah 24[hover tak] :P

Haaa nampak tak... ini dri rumah Amin nak gi rumah Yana.. Pakai gate kecik ja.... korang ada???
x payah start enjin kereta pun... yang tudung putih tu Wafa rasanya... adik kepada Amin...
dah kawin jugak awal tahun hari tu... Bakal ibu muda.. Tahniah wafa...

Buat Amin n Yana... Selamat Pengantin Baru...Selamat melangkah ke alam baru... Selamat menjadi kekasih yang halal.... doa aku, moga cinta antara kalian kekal hingga ke syurga... dan...

scroll down please....

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

hek eleh... desprete eh nak tau...hahha

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

JANGAN LUPA KASI 'NI' KAT KITAORANG BANYAK2!!
MUAHAHHA [gelak jahat]

CHOMEL KAN???? LARIIII!!!  :P
p/s: dah keluar sorang inform aku ea..nnti aku ajak kawan serang korang... :P

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment