Monday, April 18, 2011

3 DARA PINGITAN....

3 dara pingitan? apa tu eaa?? kalau korang dengar apa yang first korang pkir? aida? xtau la... kalau aida... dari zaman sekolah dulu sampai sekarang dara pingitan tu kira macam belangkas la... gi mana pun mesti sama-sama... kalau dua orang jadi dua dara pingitan... 3orang jadi tiga dara pingitan... empat orang jadi empat dara pingitan...cam tu la yang i paham..

aikkk knapa tetiba keluar pasal dara pingitan nih? hahahahah... of course la ada sebab dan musababnya kan bila si Aida suka membebel ni dah mula menaip kat sini....

Al kisahnya macam nie... pada suatu hari yang indah nan permai.. acece.. bersastera bagai la plak kan? dush3x.. nak ambik penumbok!... cam ni critanya.. tadi masa kelas typography tetiba lecturer tersayang Puan Lala tnya sambil pandang muka kami(aida, azie, n kala) yang kiut miut ni [kiut ke? kalau kiut ngaku cepat! x baik tau simpan dalam hati]....

"Tiga dara pingitan tu dengar tak?"

mcam tu la lebih kurang dia tnya... kita orang plak blur sgt dah time tu... memasing tengok sesama sendiri.. then kita orang gelak.... hahaha... tak sangka plak lecturer nak panggil kami bertiga macam tuu...

then kelas pun berlalu mcm biasa... on that day, lecturer bgi class activity, each person kena ambik satu tajuk, then terangkan kat depan... smpai turn Si Alif yang comey lote [kompem alif senyum smpai punggung kalau baca statement ni] tu, kai pun ape lagi.. mula nak kacau die... mula nak tnya soklan nak kenakan si Alif... n bila alif jawab soklan kitaorang... tiga-tiga orang serentak sebut... "oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo" dengan panjang... then satu kelas gelakkan kami... sumpah malu... hahahha

Lecturer pun pusing kiri tengok kami bertiga n cakap "korang ni mmg suka betol kacau dia ni"... then kami pun jawab dengan slumber...."DIA COMEL SANGAT LA PUAN" hahahah... sengal kan? 

tu la alkisahnya mcam mana bleh wujud nick name tiga dara pingitan tuu...

Lots of love,
Aida suka Membebel 

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment