Tuesday, April 26, 2011

KAGUM..... BANGGA.... SUCCESSNYA DIA!!!!!!!!

Kagum????? Yaa sya tersangatla kagum!!!! Bangga???? Yaa sya tersangatla bangga!!! Saya sangat kagum... saya sangat bangga... betapa berjayanya dia.....betapa succesnya dia...[padahal sama jaa...]dengan umur dia sekarang, dia ada segalanya.... ada pendidikan... ada kerjaya...arghh jelesnya saya...

Saya pun nak mcam dia.... ada ilmu di dada, ada kerjaya.. ada masa depan ada segalanya...dia yang saya maksudkan x lain dan bukan mestilah En boifren aka cinta hati sya.....tau knapa sya jeles sangat dengan dia???

Moh tengok gmbo kat bawah nie...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

pulun noh nak tengok??? hahhaha...

...

...

...

haa nah... tengok nie...

...

...

...

...

comel je kan?

i love this!

ala2 town house gitu..
Haa sapa cakap spm teruk x bleh berjaya? Ni salah satu contohnya...

Cantik kan? ala2 town house gitu...xde pagar... tertanya2 juga la kan.. x bahaya ke? ish...smoga dia sntiasa dilindungi... gmbar ni gmbar tahun lepas....sebelum agenda pembelian berlansung.....En boifren tersangatla bernasib baik...Dia keja jauh dri family n duduk dengan mak sedara die..n this end of May his cousin yang mana berkongsi bilik dengan dia nak kawin...... so x nak la nak terus share bilik kan? dia pun cri rumah dri tahun lepas lagi... n kebetulan adik bos En boifren nak jual rumah ni atas sebab tertentu and sangaat terdesak nak jual...En boifren beli rumah ni kira dengan harga yang sangat berpatutan..mmg x dapat kat pasaran la kan...

n now semuanya dah hampir selesai.. tinggal sikit2 lagi ja nak touch up... interior mmg kami wat sama2 la... ehh silap... dia wat semuanya... aida bgi cadangan apa yang patut ja.... apa2 dia nak buat/beli dia akan tnya...nak beli apa pun gi kedai snap gmabr dlu... lepas madam proceed baru beli... huhuhu...sian dia.. xberkerjasama sungguh kan? isshh...n bila semuanya dah hampir siap, poket En boifren mmg ringan la kan...haha so Cik Aida... jangan berangan nak dpat elaun bulanan lepas ni k...NAK TENGOK iNTERIOR??  sila wat permintaan k... kalau lebih dri sorang nak tengok baru i upload... muahahha... n semalam merupakan malam pertama En boifren bermalam kat sana... sampai pkol 4 x bleh tido...xleh nak bayangkan dia duduk sorang-sorang...risau.....takot semuanya jadi mcm tongkang pecah ja nanti...buat pengetahuan anda semua...En boifren ni sangatla failed buat kerja rumah.....setakat basuh pinggan tu bleh la.. tpi nak suruh dia goreng telur ke... masak ke.. x payah la k...bleh terbakar dapur tuu..ni bukan crita kosong k.... ibu die sendri yang crita ok...

hahahha.. minta ampun ya En boifren....bukan nak ngutuk... skadar nak di kongsi bersama..dont worry... baik buruk kita, kita sama2 telan ehh...Jadinya, kalau bab makan, mmg 100% kat luar..... adeh..sian sungguh.....kekadang bila die tnya makan pe, x smpai hati plak nak gtau...baju mmg bibik kat loundry la yang basuh.....ish3... i suggest u gi summer Camp la bang... huhuhuhu...teruk kan? haaaa tu la penangan anak manja.... Ish...cumanya kalau bab cari duit, bab kerja.. dia la raja... suh dia kerja 24 jam pun xpa...dia nak,....ishh.... dh no komen...  kang da plak yg cakap..."mmg la kna kerja kuat...kena tnggung sapa tah...dah la kna tanggung, yang kerja ni xdpat pa pun.. dia plak yg lebih...wek :-P" 

hahahaha ungkit2... ikhlas ka dak nih?????????????


SILA LIKE :-)

1 comment:

  1. ala aida..kalau ko risau trus la jd suri pelengkap dia.....huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete