Sunday, April 10, 2011

MAK..SAYA NAK KAWIN!!!

Semua ni gara-gara si cantik manis Aiko Shizuka yang gegatal tangan sharedkan linka pelamin kat Aida... lepas ja die shared link tuu.. terus jatuh cinta....tertiba terus jerit kat roomate.. 

"weh,, nak kawin!!!" hahaha bleh camtu?

huhuhu... gila la.. malam ni perasaan nak kawin membuak-buak nih.. huhhuhu... kalau En boifren propose malam nie.. kompem cakap yes punya...[skali die baca blog nie.. mampos i]...semua orang ada impian untuk hari gilang gemilang memasing kan? as for me, sekali seumur hidup.. wajib wat gilang-gemilang.. kan3.. sape setuju angkat tangan... kompem yang angkat tu pompuan kan? yg lelaki kepala mula gatal.. huhuh.. adatlah kan?

ok ok kasi suspen sikit ea...


..

..

..

..

..

.. 

ni gmbar yang meruntun hati sya.. dan pasti akan meruntun hati anda jua... yang da kawin tu tengok je ea smbil gigit kuku... yang blom kawin sila lap air liur anda... huhuhuhuhu...kawan-kawan.. anda dah ready???

.....

.....

.....

.....

.....

.....

tadaaa!!!

.....

.....

....



uwaaaaa... tantek kan? maweles laaa....
Camno? sapa cakap tak cantik, sapa cakap tak rasa pape nmpak sangat anda menipu.... at least mesti ada terlintas perkataan 'wow' dlam hati anda.. kan3... serius.. sangatlah cantikkan?rasa mcam nak mimpi duduk atas pelamin ni ja malam nie... huhuhu lalalal...

then korang tau penangan gambar nie sekeping dah buatkan Aida mengadap En google then cri lain gambar pelamin nie...

tadaaa!!!!!

ohh noo... b... i want this!! hahah.. [bleh cm tu???]

the flowers... nice sangat.. speechless!! 

kerusi ni actually mcm meja makan beradab la.. tapi disebabkan pelamin ni di pertontonkan di event, so diaorang jadikan sebagai meja pendaftaran... kreatif kan?
(yg laki tu tauke ok.. muda kan?)

nice!!!!
ohhh nooo... itu baru pelamin.. meja makan beradab.. tetiba mata terus tertancap kat gmbo nie....

.....

.....

.....

....

.....

.....

cantik kan???

dah macam cinderella kan?
first tngok tadi xda benda lain yang aida pkir... nak kurus!! hahaha.. asyik nak3... usahanya takkk... cmno nie? aiyaaakkk sangat termimpi2 nak pakai dress nie... dengan keadaan sekarang ni pakai kompem orang cakap kawin sebab dah bunting.. hahaha.. xpe nak jugak.. akan ku usahakan...price pun semua dah siap tnya ok... affodable.. berbaloi dengan output yang diaorang hasilkan...then tertengok plak gmbar nie...KASUT... cntik jgak.. xpenah tengok gi kasut hand made yang cantik mcm nie.. selalu tu deme tampal french lace jaa... ini lain doo...

lookk... sangatla cinderella kan?
then demi nak menunjukkan korang kesungguhan i nih... nah ... i tempekkan benda nie!!! so kalau ada yang nak kawin bleh la take note ea...
ok.. nmpak tak? ada kesungguhan kat situ kan?hahaha...nak seribu daya.. xnak macam2 dalih...
then tetiba nak share ngan korang.. dua tiga gi pelamin cantik yang bleh watkan korang nak kawin... dulu before jumpa gambar di atas, pelamin ni yg saya gilakan.. now tukar la... nak yg kat atas jugak.. more tantek!!! 


yg ni pintu gerbang die cantik... ala garden... 
 sya sangat sukakan baju pengantin perempuan kat atas ni... cantik kan... simple n lebih sesuai dgn saiz sya skrg..so x perlu berdiet.. cmno...[akan dipikirkan kelak] hahah./.. sengalkan... opsss lupa lak.. n baju juga lebih bajet... kan?

gmabr pre wed yg paling sy suka... idea die superb la...

errrrr... marveles kan?


pelamin tunang.. tantek kan?
ok aida... dahh.. gi cuci kaki ko sebelum tido... karang terbawak2 dalam mimpi plak nnti...huhuhuhuhu...

p/s:sesiapa yg berkenaan sila take note ok... ;-P

SILA LIKE :-)

2 comments:

  1. YA allah aidaaaaaaaaaaa.....
    cantik giler....
    sangat5jutax cantik....

    ReplyDelete
  2. haaaaa tau xpe zie..
    aku termimpi2 aih pelamin tuuu

    ReplyDelete