Friday, April 15, 2011

SOALAN CEPUMAS !!!!

Fuh... fuh.. fuh... first sekali moh kita tiup-tiup sikit blog nie... buang sawang yang dah mula nak bertengek kat sini...dah dua hri xda post pape.... apa bleh buat... sangatlah kebizian tahap cipan sekarang nie... cam no nak jadi blogger tegar nih??? ish3...

aida berani assumed yang rmai yang selalu dapat soklan cepumas2 ni kan? soalan2 yang bleh wat kita mati kena heart attack... soklan-soklan yang bleh wat kita pengsan kat situ jugak..... yang bleh wat gelas yang kita pegang berkecai kat situ jugak.. huhuhu sadis kan? tapi tu la hakikatnya... orang tengok kita mcm relaks jaa.. tapi hati kita... perasaan kita.. ada orang pkir??? x kan???

tu baru soklan-soklan yang bunyinya mcm nie....

1. Bila nak habis blajar?
2. Bila nak kerja?
3. Bila nak kawin? 
4. Bila nak ada anak?
5. Bila nak tambah anak?

Adoyai... itula yang selalu ditnya oleh masyarakat kita..... soalan-soalan yang berpaut dan x kan habis sampai bila... tgh blajar, diaorang tnya bila nak habis blajar... dah habis blajar diaorang tnya bila nak keja... bila dah keja diaorang tnya bila nak kahwin.. bila dah kawin diaorang tnya bila nak ada anak... n bila dah ada anak diaorang tnya bila nak tambahhh... haa see... tengok... soalan yang x penah nak habis kan?? isshhh... rimas dohhh... tapi bukan soalan tu yang buatkan aku nak menaip entries nie... soalan yang lagi power dri yang di atas... gila laa... x penah nak pikir ada orang nak tujukan aku soalan yang macam nie...

korang tau apa soklan die??? 

haa nie soklan die...

...

...

...

...

...

tadaaaa!!!!!!!!

...

...

....

...

...


Aida.. apa perasaan ko kalau En boifren ko penah main dengan perempuan lain????????


korang nampak x? tu aku dah siap Bold n besarkan lagi....Adoiyaiii..soalan apakah ini... x penah aku terpikir seumur hidup aku nak dapat soalan macam nie...

terus otak ni terpikirkan En boifren yang nun jauh di sana... sapa la aku nak jawab soalan ni... aku bukan sesapa... hanya insan biasa.. 

tetiba teringat... dulu penah la da sorang hamba Allah ni... minat n gilakan sangat En boifren aku tu... sampaikan sanggup text aida gitau dia dah penah main dengan En boifren... dia merayu2 suruh aida lepaskan En boifren pada dia... merayu-rayu suruh aida kesian kan dia... n as a women... tipu la kalau cakap hati ni tak goyah langsung kan... terdetik jugak di hatii..."sampai hati b u buat i mcm nie"... "apa salah i".... "desperate sangt ke"....terukkan saya.. hanya dengan satu mesej.. rasa percaya yang sya curahkan terus punah... tu la kita manusia... x kuat mana pun...

then nak dapatkan kepastian, tnya la En boifren... tau apa reaksi die.. dia gelak x sudah... ada ke patut??? kita nie time tu dah frust menonggeng kot...senang ja jawapan die.. " awak knal sya kan syg? Sapa buat crita ni? kirim salam abg pda dia ea.."... tengok senang ja dia kan... then pkir punya pkir...aida pun reply la msej budak perempuan tu....

" sebelum nak sya kesiankan awak.. kesiankan dri awak tu dlu... murahnya harga diri awak kan? sanggup bagi mcm tu ja.. knapa x halang? dia laki.. xda nak rugi pape... xda nak hilang papa.. kita ni perempuan.. ish asal ko bodoh sangat????"

lebih kurang mcm tu la msej yang aida text die... jangan mimpi la aida nak passing mcm tu ja.. ingat bola ke? he's my cinta hati tau! 

ok.. berbalik kepada persoalan di atas.. apa perasaan sya bila bf sya pernah  main dengan perempuan lain??  huhuhu yang pastii ada perkataan PERNAH kan kat soalan tuu... that mean benda tu dah already happen... jadi sbagai manusia biasa... aida kena trima dengan hti yang rela.. janji dia insaf n sesal dengan perbuatan dia.. but i know him welll... he cant!!!..yeke??? kita hanya rancangkan? die yg tentukan.. smoga perancangan dia buat saya baik2 je... huhuhu...

so please... dont ask me question2 yang mcm nie... bleh mati tau...

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment