Sunday, February 13, 2011

SAYA MAU KURUS!!! ANY TIPS???

Written by : purplE lAdy

arghhhh.. NAK KURUS!!.. nak kurus sangat-sangat nih... malam nie tetiba keinginan nak kurus tu membuak-buak...aiyeeekkk...malam nie disebabkan keseorangan tanpa ditemani roomates tersayang, Aida buat la aktiviti sndri.. on Fb belek2 gambar member Fb..salah sorangnya kak Ili Hawa...

Actually kak ili Hawa ni Aida kenal dari blog... lama jugak aida jadi silent reader blog dia... then jadi follower n add dia kat Fb...sangatla sweet orangnya...lagi sweet kalau tengok gambar dia dengan tunang die yang tersayang, Abg Farid Marwan...knapa sweet? sbb diaorang ni dua2 ada taik tahi lalat kat hidung.. sorang sebelah kanan..sorang sebelah kiri..soo sweettt...nampak seiras jee.. [x sabar nak tgk gmbar kawin diaorg nnti.. mesti sweet kan] hihihi.. 

oppss lupaa... klik kat SINI kalau nak baca blog akak yang shomel nih...

bebalik pada tajuk asal...beberapa minggu yang lepas-lepas, Aida bosan.. baca la semua older post kak ili...then tau yang dia dlu badan comel2... dah kurus 13kg..erm bnyak tuu... dia makan herbalife...terus rasa mcm nak try... dulu masa wat dip ada jugak ramai kawan yang try.. tapi tengok semua x turun pun berat badan diaorang...ermmm...

Korang kenal Lydia Ezrina x? [klik SINI untuk tatap blog die] ni sorang gi akak yang dah berjaya turunkan berat badan.. yang ni lagi banyak... dari besar dari Aida terus jadi comey lote ja.. kecik ja die sekarang.. series jeles...sungguh-sungguh jeles...akak ni berjaya turunkan berat dia dari 100++ tinggal 49kg je.. wallaweh..tabik spring la kat akak nie...setuju dengan apa yang kak lydia post dalam blog die....DISKRIMINASI WAKTU BEKERJA...mmg berlaku sekarang nih.. n itu yang aida takotkan sangat sekarang nie..aida habis degree bulan 4 next year.. sempat x ea nak bahagi dua badan nie.. :-P

Lupa lak nak gtau.. akak ni x makan herbalife.. dia makan Jus MAte 5..kira dah jadi model JM5 dah skrang nih...bila baca blog kak lydia nie.. mmg aida akui apa yang kak lydia post tu semua aida penah rasa... nak rasa pakai kebaya, terasa nak pakai heel 3/4 inci...nak pakai baju tantek2... x nak dah pakai baju yang saiznya berkali-kali X tu... huhuhuhu...Mama Aida pun selalu bising2 macam mak kak lydia..erm.. tertunduk jap.. terbayang-bayang kalau berat Aida turun sampai tinggal 49kg.. Wah... :-)

tetiba perasan..blog akak ni dengan Aida guna blog title yang hampir sama...MEMBEBEL... hehehe...eee.. byaknya persamaan kami...

p/s: penah terserempak dengan  Kak Lydia kat Village Mall, Sungai Petani....chomel je dia... dgn Bf die rasanya.. heheh.. segan nak tgur.. tgk dari jauh jaa...

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment