Friday, February 25, 2011

PENAT YANG AMAT SANGAT!!

Written by : purplE lAdy

hati berkobar2 nak jugak update blog nie... x nak biarkan dia bersawang,, tapi apa kan daya... badan tersangat la letih.. mata? jangan cakap la kan... kuyu je... kaki plak lenguh sampai nak tercabut dah nie... ni semua gara2 turun groundfloor dripada tingkat 13 kondo tanpa mengunakan lift.. smpai ja bawah... kasut terus lekang.. hahaha... nampak sangat kasut tu pun x mampu nak tanggung bdan nih..[cik aida.. sila kurangkan berat anda]... hahah

so disebabkan kasut dh mmg x da stock.. maka keluarkan Aida gi Sogo buat pertama kalinya.. dari 10 Januari duduk sini... ni la first time merayap...ni pun terpaksa sbnarnya.. kalau x baik balik rumah.,, make blog cantik2.. kan2...tah la knapa... x suka sngat duduk KL nie... x aman mcam kat Penang... ooohh i miss my hometown.. mama abah.. akak nak balik :-(

ok2 kembali ke pangkal jalan... jalan2 sogo banyak plak salenya... niat dalam hati... nak beli kasut.. kasut ja.. bajet dalam RM80-Rm100 la... kaki kami kembang.. susah nak dapat kasut... kena yang international brand baru da saiz... jalan punya jalan... jumpa dah.. Carlo Rino.. n yang bestnya Rm59 je... mahal bagi anda.. murah bagi sya... kalau x kena yang new arrival baru ada saiz... ish.. mengada sungguh kaki nie...

Then dah roomate Aida temankan aida beli kasut aida plak temankan dia cari buku Manderin sepanjang jalan TAR...dari satu kedai ke satu kedai kami pi.. semua xda... akibatnya... sakit kaki kot... n time tu plak tengah peak hour.. memang sesak habis.. bas penuh... teksi pun xda yang nak berhenti...semua dah da penumpang... so nak x nak kami gagah kan diri... jalan kaki dari TAR ke stesen sultan ismail.. sumpah jauh kot.. huhuhu...gagahkan jela kan... then naik LRT turun kat stesen Titiwangsa.. dri situ baru kami ambik cab... x sanggup dh nak tunggu bas bagai.. murah sikit ambik cab dri sini.. kalau ambik dari  TAr tadi.. mau nya dekat RM20.. 

So bila dah kaki mencecah lantai rumah.. bukak2 tudng terus baring.. smentara nak tunggu turn nak mandi... n sedar2 rommate gtau dah pkol Rm10 lebih... huhuhuh... lena sungguh tidonya.. siap mimpi bagai... hehehe... sengal kan? ok2.. kaki dah mula rasa kesengalannya.. nak sapu Krim Moyah.. tehn nak tido.. penat sangat... nite all...

p/s: kat sogo tadi da promoter promote perfume.. Paco Robanne Black XS.. gial wangi... smooth je baunya... ehem2... en boifren... nak satu... satu ja... x nak bnyak2..  :-P

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment