Saturday, February 26, 2011

JENG... JENG... JENG...

Written by : purplE lAdy

Acece... mcam suspen je kan tajuk entry malam nie... huhuhu...walaupun kaki Aida nie terasa tersangat la sengal..gigih jugak nak update blog nie... tau kenapa?

jeng..

jeng...

jeng...

jeng...

...

...

...

...

hehehehe... suspen x?hahaha.. bila dh pagi2 nie.. otak sedikit tidak betul... huhuhu..ok2.. actually lepas Aida post pasal perfume yang Aida dah jatuh hati dengan kelembutan bau dia tu.. ramai yang tnya perfume tu yg mana.. ada yg x penah dgr..sama la...Aida pun x familiar sgt dengan perfume nie... selalu DKNY, Estee Lauder, Polo, Dunhill, Channel, FerraGamo, Christine Dior, CK, dan sewaktu dengannya la... aida pun kalau promoter tu x promote mmg x tau la kan.. x penah dengar pun...bau die tuu... perghhhh smooth sgt...bau dia kuat tapi cool jek...lembut je...huhuhu...

layan iklan dlu.... :-)
haaaa ni diaPaco Rabanne Black Rose XS for women...
huhuhu... nak.. nak sangat... jatuh hati sangt dah dengan bau die...erm so sesapa yang da hati mau kasi hadiah birthday Aida yang dh x lama tu.. bleh la yek.. Eina lina, Ak Atul, Srikalah, Deep Sky sila kumpul duet...sorang RM70 bleh la dapt sebotol.. kihkihkih...take note yah kawan2...hahaha..

p/s : tetiba rasa mcm penah dapat tester perfume ni masa beli hantaran perfume kawin sepupu dlu.. ye ke?

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment