Saturday, February 19, 2011

JANGAN NAK BLAGAK BAGUS SANGAT BLEH X?

Written by : purplE lAdy

Memang dah tersurat di Loh Mahfuz, hidup aku selalu dekat dengan orang yang tergolong dalam kategori-kategori seperti yang di atas...bagi sesapa yang dah memang lama jadi follower and silent reader Aida.. korang mesti penah baca entry yang Aida post pasal kwan time study Dip dlu... now bila dah sambung degree jumpa lagi dengan species yang sama...Malah makin teruk plak...yang dulu bleh lagi la kita nak mencelah bila dia cakap... yang ni jangan harap beb... gila arghh.. dia bleh cakap dua tiga jam non-stop oo...[terasa nk hlur cwan perli dia x kering tekak ke ckap lama mcm tu..ala mcm crita ngangkung tuu] hehehe.. bleh x nak wat cm gitu.. rasa nya bila tahap kesabaran dah hilang bleh ja kot... nantikan... :-)

Actually,  Aida tersangat la rimas dengan golongan-golongan seperti yang di atas nie.. kalau apa yang dia cakapkan tu betol, logik n bleh diterima akal bleh la tahankan telinga nak dengar.. smbil dengar kita pun bleh tambah pengetahuan kita jgak.. ni masalh nya apa yang dia cakap tu sememangnya bnyak auta dri yang sebetolnya... so dri buang masa dengar dia cakap.. baik layan Fb ke.. blog ke... pape jelah...

Buat si polan-polan.. actually aku sangatla mengharapkan ko baca blog aku nie... smoga ko sedar kami semua tersangat la menyampah dengar ko cerita itu ini.. mendabik dada tntang kelebihan diri ko yang xda la lebih mana pun.. haha...

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment