Thursday, July 15, 2010

...MENGANTUK...

Pagi yang nyaman and indah nie aku trasa diri aku ad di awang2an... semua nie disebabkan semalaman aku x tidoq....aku pun xtau apa kena dengan diri aku.... malam2 baru idea nak bertandang..siang2 x nak plak dia mai....aishhhh... rasa dah jadi burung hantu dah nie... orang jaga aku tidoq... orang tido dan2 aku jaga.... pelik ka? tapi tu la aku...

so susah untuk aku nak join aktiviti2 timje siang... gila ngantuk... ya la tu kan time tido aku.... kekadang aku rasa letih gila... time tidoq aku aku kna mai kelas... jadi driver lagi untuk adik2 aku... cam na tu?

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment