Sunday, July 4, 2010

...bErsAmA setelAh sekiAn lAmA...

dah lama x post entry.. bukanxda idea..xda crita menarik nak post..banyak sangat yang nak dipost..tapi kesihatan yang kurang memberansangkan sejak akhir2 nie buatkan aida nyepi dri blogger ni..so now i'm back..aida dah mula g kelas...dh jumpa kawan2 yng sesangat dirindui.. hahah...kompem makcik2 tu suka aida ckap rindu kat diaorang...hahahha....suka la korang.. yg pasti aku mmg rindu pun...

so hari ni minggu kedua aida g kolej..tapi baru hari ni dpat jumpa ngan si Eina Brunei tu... mula2 aida sakit lepas tu dia take over plak... so saksikan moment2 terindah kami makan kat Tesco... makanan mmg mcm hampeh la..mahal plak tu.. kalau mahal sedap ok jaa.. ni mahal x sedap.. dah2 xmau ngutuk orang.. layan jaa kk

moment2 terindah kami di Tesco,....


ni muka2 kesayangan hamba...


SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment