Wednesday, July 28, 2010

...HATI TOLONG LA... JANGAN EMOSI SGT...

Erm masuk hari nie dah 3 hari kot aku bawak diri....aku pun xtau napa aku trasa sangat.. melebih2 la plak.. nak cakap datang bulan mungkin jugak la... tapi selalu dtang bulan pun x la teruk smpai camgini... sian plak aku kat diaorang..tapi aku mmg xleh... aku geram!!!aku ni kalau mrajuk kejap jaa... mana elh lama2.. sapa yg kenal aku tau la.. pling lama pun 2 hri ja.. tu pun gilak punya bertahan...terpikir jgak nak wat muka mcm mana bila jumpa depa nnti.. nasib la kelas hari nie xda.. En yus ada hal.. kalau x... aisshh

Cerita nya bermula bila aku, inn ngan dila g  Center Square... kami gi makna KFC.. tehn jalan2 jap... tengok handbag, kasut, baju n segala.... mata terpaut kat purse ngan beg laptop... mmg tgh xda duit skrg nie tapi my beg laptop tu mmg dah nazak sgt dah.. tu yg nak beli tuu...then kami decide nak beli sma2... bila kat purse plak ingat nak ambik terus ja.,.,. tgk2 sales gurlz tu cakap offer start esok smpai raya.. kami pun pa g... nnti arr beru beli... offer kot..baik tunggu lu... then kami pun balik la... aku xleh lama sebab mama msej cakap nak g makan kat penang dgn my auntie..diaorg baru smpai dri Klang....xkan x ikut kan? mesti arr ikut... 


Aku pun balik la.... then smapi umah terus siap2 nak gi penang... kami makan kat Nurul Seafood kat Batu Uban.. ye kot.. aku pun x pasti on the way nak g sana aku tidor...bila jaga je dah ada depan kedai dh.. hehehe.,...abah turunkan kami kat depan kdai while dia g cari parking... kami turun2 terus la cri auntie n her family.. jumpa.. g slam2 n memasing ambik tempat... aku duk tepi kakcik.. sepupu yg agak rapat n sekepala ngan aku...tunggu pnya tungu smbil merepek2 ngan diaorg order pn smpai... so sessi melantak la kan? makna mmg x ingat pnya... aku rasa malan tu ja bil dekat RM500...gila kan? org lain Rm500 tu gaji untuk sebulan tuu...


lepas makan sessi bergmbar la.. pe lagi... hehehe tu kan perkara wajib yg aku akan wat... so korang layan arr gmbar2 kami.... bagi sesapa yg berpuasa... x digalakkan tgk.. bukan apa.. takot terliur jaa....ehehehe..

time ni xsemua makanan dh smpai.. byk g yg baru smpai...

 tengok meja kami...penuh x? penuh kan? mcm tu la perut kami lpas mkn...
penuh gila....

 Gmbr atas : rina n achik...lpas rindu lama enggak ketemu
Gnbr Bwh : me, kakcik , ngn abg long...

 muka2 chomel kmi... heheheh...

 muka terpaksa makan...

pose paling mengancam... muahahha...




SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment