Wednesday, July 14, 2010

...KESIBUKAN YANG MELAMPAU...

Ya Tuhan... sya sangat busy sejak akhir2 nie... final project, photography dengan advertising....tiga kot... nampak mmg sikit.. tapi sgt memeningkan bgi mereka yang ambik graphic mcm kami nie... hnya mereka yg ada kat tempat kami ja yg tau... mcm nak pengsan kot...

Maunya x... final project 3 bulan ja... tiga bilan tu nak kena tolak sbulan untuk nak print... so dua bulan ja... photography lagi... advertising... pergh... nasib xda exam... kalau ada?? hahahah x dpat nak digambarkan...so buat masa skrang nie aktiviti bersosial dengan my best buddies terpaksa dikurangkan... harap pengertian dari kalian yah... bukan xnak.,. tapi mmg x leh...xleh dah nak shopping sana sini.. byak nak pkai duit... rasanya final project+advertising+photography maunya lebih dri RM1000... mati la... mmg la masalah duit tu xda sgt... mintak insyaallah dapat.. tapi rasa bersalah kot...rasa cam byak sgt duit mama abah habis kat aku... ni baru nak ambik Dip.. lepas ni lagi... rasa segan dh nak mintak2...
Laptop Toshiba Satellite = RM3300
Printer LaserJet = RM450
Genius Mouse Pen = RM180
Internet + wireless router + Blue Cube broadband = RM800
External Hard Disk = RM 270
Nikon D5000 = RM2600

TOTAL = RM7600...

Adoi byak kan? tu blom g campur duit beli keta knari putih kesygan sya... duit g kelas hari... duit minyak... duit print assignmnt... duit beli baju... kasut...bawak g makan angin..n segala keperluan lain... thanks mama n abah... xtau nnti nak balas mcm mana... kalaula diaorang senarai semua nak tuntut balik... mati den... byak kan korang...kekadang terpikir jgak..esok2 bila kita dah jadi mak ayah... mampu x kita nak sediakan semua tu kat anak kita...

baru2 ni inn ngan dila ajak tengok twilight... actually minat tuu kat Robert Pattinson.. saja ja wat2 x minat... kalau wat2 minat pakai pi jugak la... kalau pi tu kompem duit kurang RM30 habis kan... bila 2 pkir2 duit tu dh bleh wat duit beli mountain board... tu yg aku ngan Eina x pi... padahal.. kami mmg arr nak pii...huk3... xpa2 hampa pi la... kami redha...

SILA LIKE :-)

1 comment:

  1. haha...at last g tgk gak kn?? keh2.... dpt gak jUmpa rObert pattInsOn...hee~~

    ReplyDelete