Friday, April 23, 2010

...SURAT CINTA...

surat cinta...zamn dlu2 kalau masa bercinta memang surat cinta la penghubungnya... tapi sekarang tak lagi dah..semua sms ngan kol ja..betapa majunya negara kita nie kan? waa bangga jap dari rakyat malaysia...Jalur gemilang... di bawah naunganmu..Jalur gemilang... kami ...Semua bersatu..Perpaduan ketaatan..Amalan murni rakyat Malaysia..Jalur gemilang... megah kami terasa..Jalur gemilang... kibarkanlah wawasan..Merah putih biru kuning ..Jalur semangat kami semua..opsss mlalut plak... he5...dah2 berbalik pada topik asal....surat cinta...dah lama aida berangan nak dpaat surat cinta...sepanjang couple x penah g dapat ... yela kan dalam era yang serba canggih nie mana la ada orang nak pos2 surat..semua dh di hujung jari ja... sms, call x pun chatting...

erm so hari nie..tanggal 23 April 2010... Saya Aida Najwa bt Abdul Ghani telah menerima surat cinta dari pada bapak polisi.. hahahha kena saman beb.... tau pew salah aida? yeah... kompem la disebabkan x pakai seat belt..susah sgt ka nak pakai seat belt tu Cik Aida oi?mmg x susah..tetapi ia sangatla merimaskan...kih3 jawapan baking diri sebenarnya nih....

ayat x bleh blah..masa tengah saman tu Aida ngan Inn... one of my friends yg sgt sya syg..hi8...korang nak tau..asal aida ngan inn...atau pun inn nagn Aida ja mcm terjadi.. actually baru2 nie kami xcodent..langgar pos laju...ni kena saman plak.. ha3 pasni x tau pa plak kan inn kan? redha ja la kan?

then lepas kna saman kami g Nash Donut kat Village Mall.. tapau jaa.. inn ja yg turun beli.. beli kat ina sebenarnya.. gegeh makcik tu nak majuk la palk... huh! then g plak hantar kat dila....baik kan kami? sorang makn semua kna makan...hahha...smpai umah dila kami story kat dila pasal kna saman tu... nasib baik la dia x bising.. mkcik ni kuat bising sikit...

siap dia minta tolong bapak dia lagik...pastu yang paling best... dia cakap "kita kan kawan..susah sama susah.. senang sama senang..nnti kta bayar saman tu sama2..memandangkan saman tu RM40..so sorang RM10 la... huahuahua... ringan terus beban yang ditanggung,,, hehehe,, muah3..syang korang sgt3/\..

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment