Tuesday, April 27, 2010

_NASI LEMAK CINTA SAYANG_

nasi lemak cinta sayang..terletak berhadapan dengan Cinta Sayang Golf Resort n x jauh dari the carnival sungai petani...nasi lemak kat sini tersangat la pemes kat area Sp nie... nasi lemak dia sedap... n nak kata mahal sangat tu x la.. ok2 ja... aida selalu jugak makan kat sni dengan kawan2..eina, dila n inn... last kami makan semalam (26/04/2010)

masa kami makan berempat kat situ... something happen yang mmbuatkan aida nak tulis entry nih..crita dia cmnie..bila kami sampai ja kami terus ambik nasi n pilih lauk... then memasing duduk n order air.. mula2 dila yg order dlu..then bila aida smpai aida order plak... ina smpai ina order plak.. n last skali inn order.. mmasing main order ja... nk dijadikan crita aida, inn n dila order air ais kosong ja... eina plak order air suam...

bila si pengambil order tu siap tulis order dia pass order tu kat sorang g pekeja..lantak diaorang la nak main2 pass2 ke apa ke.. yang aida geram dia bisik kat telinga pekeja tu.."eleh..air kosong ja" smbil tersengih2 perli kami...

hahhaahhaha silap banyak la... lepas tu aida crita kat lagi 3 orng nie.. memasing tengok pelik la kat pelayan restoran tu smpai kami balik.,.. hahahah...ada la jugak dua tiga ayat pedas sempat kami bagi kat depa...

buat pengambil order tu... sedar la diri sikit..keja ambik order ja..selekeh-lekeh kami kami nie mai kedai tu jadi pelanggan..bukan pelayan+pengambil order+pencuci pnggan macam hang.. hahah ambik kau!!trasa? lantak hang la.. ada aku kisah?aku cukup pantang kalau orang duk tersengih2 gelak perli aku.. ingat kami nie x mampu sangat ka? BENGONG!!!

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment