Friday, April 30, 2010

_BUTIK AZ ZAHRA_

malam ni ada kelas Business Communication... erm kelas x la lama sangat.. pukol 8 dah habis.. kira standard la..lepas kelas rasa lapar plak.. makan jap ngan makcik2 tiga orang tu... makan kat warung tepi jalan ja... erm x la demand sngt kan... makan kat mana pn x kisah..jnji sedap... so kami empat sekawan makan nasi goreng special.. RM3.50 sepinggan..harga yang aku rasa murah kalau nak dibandingkan zaman2 sekarang nie...

tengah-tengah makan aida bgtau inn tema kenduri ekin coklat dgn gold... baju yang aida beli kat Az-Zahra tu kebetulan sama dengan warna tema kenduri si Ekin... terus Inn ajak kami semua pergi Az Zahra dia nak tengok kain.... mula la rasa risau menjelma di hati..tau napa? haha8 risau takot aida nie tersasul skali beli kain.. he4 nasib baik la.. either aida berkenan dengan dua pasang kain ni aida mmpu g manghalang hawa nafsu.. hahhaah b kamoo patut bangga b...ha7..
then inn pun berkenan la dengan satu kain ni... eina pun tersasul gak pilih kain..dia share ngan diela... hahahha.. tengok b.. syg ja x beli pa pun.. baik ooo... he4 padahal dua hari lepas dh beli dua pasang.. hehehe...so meh la layan momentos2 kami kat butik Az Zahra...

p/s : Lupa lak nak wat promosi kat sini.. Butik Az Zahra nie dekat Lagenda Height..kedai dia dekat dengan Kedai Pizza Radix yg HPA tu... kain2 kat butik nie lawa...datang dari Dubai..corak dia pun xda jual kat kedai lain...bleh beli kat butik nie ja...n bagi penggemar corak abstak... butik nie pilihan anda yang tepat...

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment