Monday, May 16, 2011

"CONTEST ENTRI PALING KENCANG!!!!!!!!!"

wah3... dah berabad rasanya tak join contest nih... busy tahap gaban doh... final exam satu hal.. final project??? lagi la kan... nak kena buat segala mockup bagai.. penat sihhh...penat tak penat,.. tu la tanggungjawab kita sbg pelajar.. nak x nak kena buat... xnak buat xyah duk blajar...[ uiks Cik Aida..pe ko membebel nie???]

ok sbelum Cik Aida membebel panjang lebar smpai korang semua tersengguk2 dengar baik Aida kembali ke pangkal jalan...

ok nie banner contest yang AIda nak join nie...

comelkan empunya bl0g nie... 
Aida nak share entry yang aida penah post kat blog aida nie,... ceritera cinta jarak jauh yang memakan masa berpurnama skali nak jumpa.. kekadang 5 atau 8 bulan sekali baru jmpa.. kekadang 3 bulan... bergantung kpada keadaan.. ermm... ramai yg baca cakap sedih... korang baca then nanti komen ke.. sama ada korang sedih ke x...

nak baca klik SINI

SILA LIKE :-)

2 comments: