Thursday, May 19, 2011

HAPPY BIRTHDAY "AIDA SUKA MEMBEBEL"

Sedar tak sedar usia bl0g Aida suka Membebel dah menjangkau 2 tahun...Happy Second Anniversary... Happy Birthday Aida suka membebel...

dulu blog ni hanya akan menjadi tempat luahan rasa, luahan kata bila hati dan otak dah x tetahan nak menanggungnya....hanya untuk itu... lain dengan sekarang... tetiba mood bertukar nak jadi blogger tegar...mcm mana busy pun at least seminggu mesti update dua atau tiga kali....at least... lebih tu wajib la kan... semua aktiviti harian, semua incident2 yang berlaku semuanya nak share kat sini...

dulu bila bca blog orang lain, sya slalu cakap... slalu ngata diaorang... xde kja lain ke...asyik nak uodate blog jaa.. n now... benda tu dah berjangkit pada saya...sangat addict... sangat!!!...kalau pi mana2, x bleh nak jenguk blog dua tiga hari mmg x bleh duduk... rasa hidup x lengkap... rasa jiwa ada yang x kena...

Bagi mereka yang selalu cakap2 belakang....mcm 
"keja nak update blog"
"sikit-sikit nak post"
[kamu semua tak nak jenguk sini kamu jangan jenguk ok... sesungguhnya apa yang sya taip hanya untuk mereka-mereka yang dtang dan baca dengan ikhlasnya...]

Semperna Anniversary bl0g Aida suka membebel yang dah menjangkau dua tahun nie, sya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada mereka2 yang menjadi pembaca tetap blog ynag entah apa2 ini.... terima kasih yang tak terhingga ditujukan kepda sahabat handai (Ak Atul, Su, Tiyah, Eina, dll), sepupu spapat, Angah,  Kakcik, Kak Lela, Kak hana, En boifren, n tak lupa juga kepada silent2 reader sya....tak kira yang ikhlas atau tak singgah di teratak buruk sya ni....
[hahhaha rupanya ada yg curi2 pnjangkan leher tengok aktiviti harian sy...konon2nya blogging tu buang msa.. tpi dia jgak yg slalu tropong]

oppssss juga trima kasih kepada pembaca saya, Azwan yang nun jauh di bumi German... [hahah wan aku sbut nama ko wan... exclusive tau]hahaha...

ok ni bukti blog ni dah cukup 2 tahun....

Saya sayang blog saya....
Owh yeww...ramai yang tanya macam mana saya  make up blog sya.... hahahha... x sangka ada yang nak tnya mcm tu... sya main blasah ja kwan2... sungguh... mmg main blasah ja semuanya.... 

untuk menu tab dengan shoutbox tu, sya follow dri tutorial blogger2 yang lbih arif lagi bijaksana... nanti saya drop link owkeh.......

ok daaaa.... :-D
byak tugas yang perlu dilaksanakan....
x sabar nak settled kan semua... nak balik kampung.. nak tenangkan hati... tenangkan jiwa....

HARAPAN UNTUK BLOG NI???
1. nak jadikan blog nie mcm bl0g Cik Yuyu, bl0g abg ben, blog mereka2 yang famous the amos...
2. nak masukkan novel hasil penulisan 'KAMI' kat sini.. Cant wait!!.. tapi dua2 pemalas..hahah cm no?

p/s: ada sorang hamba Allah ni jdikan blog ni tmpat dia tropong aktiviti sy dgn En boifren...tah hapa2.. nak marah??? watpa bdohkan diri kan? so buat ko Cik intan payung bumi meletup... kalau dia untuk kau, dia tetap untuk ko... mcm tu jgak sbaliknya... cpat atau lambat ja... so smoga dia ttp jdi milik aku... hahhahaa...

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment