Thursday, March 24, 2011

TETIBA AKU EMO...

Salam semua... uwaa.. blog ni dah bersawang... seminggu jugak rasanya x hapdet blog...semua sebab exam la.... huh.. xsuka exam!! [bleh plak mcm tu]..hehehe..actually entry kali nih terpost terawal sehari.. x bleh tahan dah.. nak jugak post hari nie.. hhuhuhu... padahal esok ada lagi satu paper... creative concept for advertising.. xpe.. bantai ja esok... toyol pun dh kasi mamam tdi.. kua3...

Tadi tengah khusyuk2 baca notes tetiba dpat mesej dari Si Shafiq...ni msej die...

"Pas nie x bleh kejut korg lg..Da dapat notis kena kosongkan rumah..Aqu kena pindah lepas midterm"...
[sila baca dengan nada yang cukup perlahan, sayu, sedih]

ohh noooo... tidakk.. tersentap doh baca mesej dia.. hati tertiba jadi sedih.. tetiba sayu.. kehilangan nya pasti kami semua[warga-warga cdds perempuan yg stay kat PV12] rasai.. masakan tidak... Mamat ni la yang kejutkan kami saban pagi, yang ingatkan kami tentang segala hal la kan sini...adoyai... hope dia still dpat stay kat sini... kehadiran dia sangat la kami perlukan...dia ni kira mcm abg-abg la kat sini..sangat concern ok... sngat bertanggung jawab...sanggup habiskan creadit dia kol/msej kami..dah2.. kang kembang semangkuk plak mamat nih.. hahaha

ok... inilah jejaka yang diperkatakan seperti yg di atas..
muka tu nak abg-abg je kan.. kuakuakua...

To shafiq...
Ko jangan nak ngada nak pindah dri PV12 nie... no no no... kalau nak meh kami semua ramai2 teman ko gi jumpa ibu..Kami sanggup.. huhuhuhuh :-P



SILA LIKE :-)