Sunday, March 6, 2011

SAYANG SAYA SUDAH SEMBUH.. SUDAH SIHAT WALAFIAT..

Alhamdullillah.. berkat doa semua sayang saya sudah kembali smbuh... sudah sihat walafiat... mudah-mudahan ianya terus sihat dan tak sakit-sakit lagi...

Creadit to mama dan abah yang bertungkus lumus bawak my sayang gi klinik untuk mendapatkan khidmat perubatan... So selepas dikenakan bayuran sebanyak RM250... maka ianya pun kembali normal dan hidup juga lebih pantas dari sedia kala... Syukran!!

Opss.. lupa plak...My sayang tu laptop tau.. xmau pkir ke lain owkeh!.. xmau.. xmau..hahaha

As u all tau, i can't live without my laptop... without internet access... huuhuhu.. i kan blogger tegar..setiap masa gigih menaip entries.. kihkihkih.. tegar ke? haa itu yang kita x tau [baca nada Los & Faun k]...kekawan selalu cakap Aida blogger tegar.. tah la.. rasanya x la tegar sangat... biasa2 je...

Life without internet access ni xda serinya tau.. hidup terasa sepi.. jiwa terasa kosong..as for me, biar xda handphone.. hidup masih bleh diteruskan...huuuhuhu... lihatlah donia.. betapa Aida addict dengan internet nie..tapi ok what... i just pergi dari satu blog ke satu blog... then i read their new entries... actually ni good activity what.. byak ja info2 yang bleh Aida dapat.. susah mau cerita kat sini.. hnya yang suka berblog saja yang tau betapa nikmatnya dunia blogging nih... kan kak yat kan? [kalau ya sila angguk]hehehe tetiba teringat kak yat...sorang wanita/ibu/isteri yang sangt gigih berblog demi untuk memastikan seorang bapa yang nun jauh di tengah lautan sana mampu melihat proses perkembangan serta pembesaran anaknya...


SILA LIKE :-)