Tuesday, March 1, 2011

SEBULAN JA LAGI SAYA DAH 21 TAHUN...

Waaa.. masa berlalu dengan begitu pantas sekali... knapa laju sangat nih? ke brek aku rosak? errr... korang lagi sebulan Aida dah 21 Tahun... dah wahhh... cepatnya setahun berlalu...erm.. dah 21 kan..x bleh nak kbdak2an sangat dah...

erm kawan-kawan Aida dah ramai kot yang kawin.. ada yang anak dah berjalan, ada yang baru bby, yang tengah mengandung.. n ada jugak yang dlam proses nak kawin...aiseyy korang ni.. laju la... next wedding will be wedding Nysa & Faisol... mmg sehari suntuk la kan kat wedding diorang nnti... kawan rapat kot... pasal diaorang nnti Aida post for the next entry... :-)

Terpikir jugak kekadang tu, nanti sampai giliran Aida brapa la anak diaorang kan? ermm pape pun Aida doakan yang terbaik untuk korang... suka tengok korang memasing happy...

p/s: Actually entry nih di post membawa matlamat yang satu... nak ingatkan suruh simpan duit... jalan lupa kasi hadiah... hehehehe

SILA LIKE :-)