Tuesday, March 8, 2011

BILA AIDA TERHARU... :-)

selamat pagi semua follower-follower, blogger-blogger, mak ayah, adik-adik, sdara-mara, rakan2 tau.. n x lupa juga kepada stalker2 yang menjengah blog i nih senyap-senyap... thanks sebab sudi menjengah..hahaha... ko ingat aku xtau ko jengah blog aku? xpa... i like.. ziarah menziarahi antara satu sama lain itu satu amalan mulia... sangatla aku alu-alukan kedatangan ko kat blog aku yang serba serbi kekurangan nie.. x pa.. one day.. akan aku post entry pasal ko.. kebaikan yang penah ko buat kat aku... :-) [x baik gaduh2.. mak kita xkasi]

hahaha... Aida sengal... ada sesapa terasa? terbatuk? tersedak? hahaha...

Actually Aida bukan tau membebel je.. n bukan tau nak perli orang jaa.. Aida jugak tau mcam mana nak touching2.. terharu.. sebak.. n yang sewaktu dengannya laa...baru2 nie laptop kesayngan ni buat hal.. so decide nak balik penang.. nak repair n wat segala mcam la kat laptop nie.. so beli la tiket kat Petronas... tiket pkol 11malam... so dlaam pkol 8.30 tu aida mandi la.. [mandi pun nak crita ke? blog i owkeh.. i punya suka la] dah mandi mula nak kemas-kemas beg... baru nak kemas? ish3...pedaaa...

tetiba hp berdering je bunyi... tgk la sape kol... +491775082***... uikss.. no mana nie? nak kata Singapore? x kan dia nak kol kan?sedikit pelik laa.. no oversea nie... so pe gi cancel la kan..jangan harap nak angkat kalau no x kenal.. oversea nye no plak tu... tah sapa2 plak nanti kan...so lepas matikan die kol g skali.. ala... sapa nie.. xkan silap no kol smpai dua kali kan? erm angkat jela... dah angkat jangan harap nak cakap kan.. tunggu ja org sblah sana nak cakap...

Aida(Me): ---diam---
Si polan2: hello. Bleh cakap dgn Aida Najwa?
Aida(Me): pergh.. dia tau nama penuh aku kot.. sapa nie? dengar sora sumpah mcm orang umo
                26++....then Aida pun tanya la... sapa ni?
Si polan2: Ni Azwan Dahlan... bla3....bla2...bla3..

WAN!!!!...sungguh aku tak sangka dia nak kol aku... terharu x yah cakap la.. control gila x mau nangis.. roomate plak time tu ada kat situ.. so tahan gila la kan...Susah kot nak jumpa kawan yang nak kol dri oversea.. kalau kol Girlfriend tu lain la.. hari2 pun x pa.. gi pun ramai kot kawan Aida yang duduk oversea... UK ada, Korea, Jepun, China, Jepun.. mcm2 la.. semua jangan kan nak kol nak tegur kat Fb pn payah... but mamat ni.. adoyai Wan... x terluah dek kata-kata..

Actually, Si Azwan ni sekelas dengan aku masa sekolah rendah.. dari darjah 1 smpai drjah 6...so dengan mulut kami yang dua-dua sama becok nie buatkan aku rasa aku sdikit close la dengan dia.. hahah.. n aku ingat gi.. aku selalu lawan Math dgn dia nie... kekadang dia menang.. kekadang aku menang...so fair n square la kan....

aku rindu gila nak jumpa dia...bila ko nak balik Wan? tu la.. masa duduk sekampung sikit pun x hingat nak jumpa..sekarang dah berbatu2 baru tau langit tu duk atas ke duk bawah kan..kan3...sape setuju angkat tangan pusing2 sikit macam dalam crita hantu mak limah tuu...hahha

kk.. ngantuk...
2.52 am sudah..

with love,
Aida suka membebel
2.52am

p/s: wan... xmo ngaku ke? ko x nyesal? hahaha.. tengok arr nantii.. kalau ape yang aku rasa ni betol tau la aku nak dera korang nanti... bek ko bgtau aku cepat... hahaha.. kalau x sumpah ko nyesal Wan.. duk duk rangka plan dah nie nak kenakan ko... hahaha...

SILA LIKE :-)