Wednesday, June 6, 2012

yeyy!!! Bye2 KLMU!!!!

Alhamdullillah, semester ni aku akan ambik project.... aku pasti aku akan bertambah2 busy memandangkan semester ni adalah semester yang sangat pendek untuk kami.... tapi takpa... akan aku jadikan jangka masa yang pendek tu sebagai salah satu tunggak untuk aku lebih bekerja keras...

dah ambik project maknanya aku akan tinggalkan KLMU sikit masa lagi..... aku sendiri blom pasti ke mana hala tuju aku selepas nih..... nantilah... dekat2 nak habis praktikal baru la aku pkir.....aku pkir nak praktikal kat kampung halaman ja... tapi mama macam nak aku try kat KL... tengok la....

so kawan2... meh doakan smoga semuanya baik2 sahaja.... smoga semester kali ni result aku bertambah baik... bukan x bersyukur dengan apa yang dah aku dpat,... tapi aku rasa aku nak yang lebih baik... doakan aku.... :)

SILA LIKE :-)

2 comments:

  1. maaf tanya, dekat admin penuh lagi tak ? ada urusan sikit dekat kolej. tapi maleh nak beratur pjg2 HEE

    ReplyDelete