Friday, May 4, 2012

SAHABAT vs KAWAN

Sahabat n kawan... 
Pada aku, aku lagi suka sahabat. Bagi aku kawan tu cuma kawan. tak macam shabat. Susah senang sama-sama... aku ada ramai sahabat... tapi yang paling lama berkawan dan still berkawan adalah mereka berdua dalam gmbar ni... yeee sahabat saya lelaki :)

Aizat n Zul...kami start bersahabat since sekolah rendah sampai la skrang... 1999 until 2012... sila kira :)  lama kan? tapi seriously cakap, bersahabat dengan lelaki tak sama macam bersahabat dengan perempuan... kami xpenah ada masalah.... mungkin sbb jarang lepak... jarang dapat luangkan waktu bersama2... kami just jumpa kalau ada agenda makan2 kat rumah aida atau pun kat kenduri kendara... jadi msalah tu xde...

x macam bersahabat dengan perempuan, leceh... bukan niat mempelekehkan... tapi sgt leceh... korang sendiri pun tau.... malas nak huraikan kat sini... :



Ni la sahabat kesyangan sya.. yg baju merah, n yg segak berteluk blanga itu. Owhh mereka kalau jumpa mama dan abah saya, saya pun mereka lupa... berborak x hingat! Takpa.. sya sukaaa...

Owhhh please syawal...cepatlah kunjung tiba... x sabar nak makan2 bersama mereka... nanti kita bergathering kat rumah sya..... :)

p/s: ouhh yaaa.... syawal kali ni Budak German balik!! nanti plan berholiday sama2


SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment