Sunday, July 10, 2011

MIMPI TU MAINAN TIDO KEW??

Haari nie Sabtu..... tapi disebabkan Perhimpunan Bersih yang berlaku makanya seisi rumah wajiblah duduk di rumah tanpa keluar ke mana2 berikutan semua kenderaan awam tidak disediakan pda hri ni.....redha walaupun terpaksa....dalam tak sedar misi mengeratkan siratulrahim antara ahli rumah dapat kami capai...

Aktiviti kami hanyalah makan, tgk tv, online... n bila dah penat on9 wajiblah mata memasing memohon simpati untuk berehat sesejam dua,...makanya lebih kurang jam 5 lebih terus tertido... terjaga dalam pkol 7.....x mampu nak terus bangun.... berfikir dan terus berfikir pasal mimpi yang menyinggah tdi... SAPA LELAKI TU? saban kali dia menjengah mimpi2 aida.... berkali-kali dia muncul... pelik...

berpikir dan terus berpikir sampai sekarang.... mimpi aida pun berkisarkan nada cerita yang hampir sama....kehidupan berumah tangga... 

Ya Tuhan.... siapakah dia?

Last aida mimpi dua minggu lepas masa kat kampung... aida bangun pagi....kat side table ada note 
"MORNING :-)" dengan setangkai binga ros....sangat sweet kan??? aida turun bawah... ada sorang laki tgh prepare breakfast...dan dia bukan En boifren....muka dia sabar-samar ja kelihatan...siapa dia?

then tadi plak aida mimpi kami balik kampung aida di penang... kami balik fews days before raya.... then bila dah semua sepupu spapat berkumpul memang ramai n meriah la kan... dan baju-bajan yang nak dibasuh wajibkan berganda-ganda... sedang aida bz dengan si budak kecik [aida dh kwin n ada anak sorang dlm mimpi tu...chomell ok!!!], aida mcm x nampak dia[my hubby dlm mimpi]... then tnya la mama... mama cakap dia tgah sidai baju....wahhh!!!.... laki sidai baju mmg meruntun hati la kan... aida pun smbil dukung bdak kecik tu jengah la ke luar... wahhhh.... penuh baju bajan di ampaian....dengan langsir.. dngan cadar katil... dengan sarung kusyen..smua la...sambil tgk puji dalam hati... wah rajinnya laki den.. bangga siot...

KEBABOM!!!!

terus sedar dri mimpi.... berpikir terus berfikir... sapa dia... majoriti beranggapan mimpi cuma mainan tido... tpi bagi aida yg selalu wat apa2 ikut kata hati rasa mcm tahlah.... mcam ada sesuatu yang nak disampaikan...hati mcm tertarik nak sangat tau sapa 'dia' tu?otak ni x nak berhenti pkir...

Hope suatu hri nanti dpat tau sapa dia... :-)

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment