Saturday, June 4, 2011

PENANGAN NORA ELENA!!!!!!

Kalau dulu gara-gara drama ADAMAYA, semua kaum-kaum hawa kat luar sana termasuk aida admired kat 'Adam' Si Sein tuu....semua pakat berangan nak bf n hubby mcm Sein.....bapak yang caring, loving, suami yang penyabar... mcam-macam lagi la... tapi tu dulu....time drama ADAMAYA tngah rancak dijulang...

Tapi tu dulu, sekarang dah lain... semua wall laman-laman sosial like facebook, twitter, n blog full dengan post2 yang menunjukkan mereka-mereka semua [termasuk aida] tersangatla jatuh cinta dengan insan yang bernama Seth Tan itu....Sapa Seth???? business man? doktor sakit jiwa? anak raja? atau angkasawan negara? Aida rasa Sheik Muzaffar pun kalah kalau dibandingkan dengan Si Seth nie...Memasing angau habis! Antara post yang sangat familiar sekarang nie mcam.....

"saya dah tengok episod 16 dah dekat 20x kot..gila suka... jatuh hati kat Seth"

"ada lagi ke lelaki mcam Seth tu kat dunia nie???"

"Seth!!!! i fall in love with him"

"owh sangat best dapat hubby mcam Seth.. jatuh cinta hari-hari"

"Seth awak buat semua orang cair!"

"kalau dapat hubby mcm Seth..kompen x tido malam"

Tu perempuan.... xkurang plak dengan yang lelaki...lelaki pun latan crita nie ok.... korang jangan pikir  lelaki layan bola ja tau!!!! antara wall post kaum-kaun adam plak....

"Nora!!!... putihnya"

"owh mu god!.. terklik like kat fanpage NORA ELENA la plak... :-P"

ni la wajah-wajah yg buat ramai pemonton tercangak depan tv stiap isnin smpai khamis...
gigi ELENA cantikkk... i likeee!!!
Dasyatkan penangan drama nie.....yang mana x brapa layan drama-drama melayu pun dah jatuh chenta...muahhaha...sikit punya hebat la penangan crita nie....mcam aku nie sangat la susah nak follow drama-drama kat tv.....bila kawan-kawan dah tengok, then decide best baru la mula nak jengok sipi-sipi bila diaorang menonton... mcam crita nie jugak....seriously, x tau langsung pasal crita nie sampai la prasan wall post wall post kawan2 facebok yang mama semuanya komen cakap crita nie best... hari-hari diaorang post pasal crita nie... jadikan i kan still dalam mood cuti, mula2 mengoogle then terus cri en youtube.... dari episod 1 dah mula jatuh hati tengok Si Nora tu... kawa siott... kalau kami yang pompuan-pompuan ni pun cakap lawa.. yang laki tu x payah cakap la.....mesti telan air liur punya...

Crita ni bertambah best dengan adanya Aaron Aziz sebagai hero... watak dia bawak sangat sweet ok... menjadi idaman setiap wanita.... yang mana ada pasangan mula la pasang angan2 nak dapat atau nak pasangan memasing jadi mcm si Seth tuu... badan sasa, bahu tegap, muka hensem, loving, r0mantik, pandai ambik hati org tua, sweettt je..... huhuhuhu... jgn cakap org lain.... aku sndri pun gila dah angau nie... hahahaha...tido x lena, makan x kenyang, mandi pun x basah dah nie... 

huh.... cerita nie tersangat sweet!!!!!!!! x tau dah nak story mcm mana....xdapat dah nak diluahkan dengan kata-kata....

Haaa...korang semua kalau tengok crita tu mesti senyum-senyum je kan... then ckap terang2an atau dalam hati "uhhh sweett nya... nak jugak mcm nie" kan?tapi aida tak ok... sepanjang tengok drama nie keja nak menangis ja.... sampaikan my younger sis cakap y i nak nangis??? bukan babak sedih pun... 

ANTARA SCENE-SCENE YANG BUAT AIDA MELELEH
1. Seth: syg ada pelangi!
Elena: tipulah
Seth: btl la abg ckap
Elena: xpercaya xpe, abg ambik gmbar
[time ni sweet je kan? tapi i menangis]

2. part Seth belikan Elena baju masa diaorang honeymoon
[i menangis jugak]

3. Seth bukak bonet.... penuh fresh flower
[menangis lagik]

4. Elena: rupanya tuhan itu turunkan hujan sebab nak hadiahkan kita pelangi
Seth: Smoga perkahwinan kita kekal n indah mcm warna2 pelangi
Elena: insyaallah bang
[menangis lagi!]

5. Elena: katil ku kan besar
Seth: maksud nora tido sekatil?
[ni pun menangis jugak!]

6. Apalagi yang penting utk sorang suami kalau bukan kasih sayang kepada isterinya
[makin teruk menangis]

7. Elena lapar... makan chocolate x kenyang... ttiba bunyi bell...Seth order makanan... errr mcm tau2 ja kan?sangat sweet time tuuu...then seth suap elena... " nak nasi ke nak telur"... swettt lagiii...
[tapi menangis jugak]

Muahahaha entah apa2 kan..... sesikit nak menangis...sja nak buat megasale... buweekkk...jom tengok dua tiga pic yang buat i meleleh nie:

klakar... tapi meleleh jgak... sengalll
klakar jgak.. meleleh jugak...

owhh yg nie sangat sweett.. tapi meleleh jugak jugakk,...
oppsss lupa nak announce, i love Malik too... dia pun sweetttt!!!!!!

p/s: malam ni nak tido mimpikan Ahmad Seth Tan.. hahahha

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment