Thursday, June 2, 2011

KALAU SAYA DAPAT RM300!!!

Yehaaaaaa......aida suka membebel semakin rajin mau join c0ntest... tengok hadiah dri Puan penganjur lagi la semangat nak join... hadiah dia terbaik kot.....


ok... ni banner contest yang aida nak join tuuu:

KLIK banner dan ia akn membawa and terus ke empunya BLOG

Ni plak hadiah-hadiah yang Puan penganjur sediakan...Sangt menarik tertarik dia mmg the bom....


Seorang pemenang hadiah utama

akan menerima wang tunai sebanyak RM300
(kenapa.. x percaya ke? hehehe betul ni wang tunai ringgit malaysia tiga ratus sahaja)

dan 3 hadiah saguhati sebanyak RM100 setiap seorang



Syarat-syarat penyertaan :
  1. Harus follow blog ini dan like fanpage INTBM
  2. Anda hanya perlu masukkan dan buat satu entri di blog anda bertajuk "Kalau Saya dapat RM300" post dalam bahasa melayu atau english je ye.. kang kalau bahasa lain xpandai baca la pulak.. hehehe
  3. korang perlu masukkan sekali banner contest dan link kan terus ke blog ni
  4. tag 1-3 orang kawan korang dan encourage dorang utk join sama. Sharing is Caring =)
  5.  lepas dah publish entri boleh submit  link di ruangan komen ye
  6. tarikh tutup penyertaan pada 15 Julai 2011 dan korang perlulah submit penyertaan korang sebelum pukul 11.59pm ye

...

...

...

...
KALAU SAYA DAPAT RM300?????
Setiap orang ada impian dan angan-angan masing-masing kan? Banyak impian dan angan-angan aida dah tercapai melainkan yang satu nie.... aida nak kurus.... tipu la kalau cakap aida xnak kan? walaupun kekadang orang sekeliling nampak aida mcm pasrah ja dengan keadaan badan sekarang,tak ok... saya tersangatla tidak meninginkan nya...

Sapa yang x nak pakai baju lawa-lawa...ni nak beli baju pun payah... bukan semua jenama bleh main pakai ja....kekadang tu bila gi shopping dgn kawan, kena berpecah... sebabnya brand yang dia nak beli sah2 aida x muat... uwaaaaa... nak kurus...

So berbalik pada pangkal crita, andainya aida dapat RM300 tu, aida nak beli something yang bleh buat aida jadi kurus... something yang boleh mentranformasikan diri aida...

mcam nie:

dah lama dah duk berangan nak beli benda Allah nie... tapi mahal... nak beli pakai duit sendri... x nak minta kat parents...sangat mahal...dekat2 Rm500... 

So, andainya RM300 tu menjadi milik aida, kompem aida dapat beli n jadi kurus...
sm0ga impian dan cita-cita menjadi realiti!!!

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment