Saturday, July 14, 2012

DUA TAHUN MENANTI AKHIRNYA... ALHAMDULILLAH>> THANKS ALLAH... :))

PEnantian tu satu penyiksaan... dua tahun menanti dan malam ni tanggal 12 July 2012 ko muncul jugak akhirnya..... Alhamdulillah, bersyukur jugak kerana dikurniakan sahabat2 yang ambil berat n selalu di sisi.. bila tengok wallpost aida kat Fb yang tah hapa2 tuu... ramai yang pm tanya knapa aida post mcm tuu... masyaallah.. hebatnya kurniaan tuhan.. saat kita hilang sorang kawan, dia hadiahkan kita dengan ramai sahabat... syukran :)

actually benda yang aida maksudkan tu haid/period aida... sebenarnya dah dekat dua tahun kot aida x dtang period yang betul2 period... i mean bukanlah x dtang terus, datang la jugak 3/4 bulan skali... tapi bila dah dtang dua hari ja dah habis... tah apa2 tah... Pad tu x yah cakap la... bertahun dah x beli... pakai panty line jaaa tau....so sebab ini jugaklah muka aida selalu ja ada jerawat... huhuhuhu

aida ada jugak jumpa dua tiga orang doctor.... n the result adalah sama... doc cakap dont worry semua tu hanyalah disebabkan hormon yang kurang stabil... ayooo dh 22 pun x stabil lagi ka? bila tnya diaorng any solution yang boleh stabilkan hormon, dengan slumber ja doc jawab.. "awak kawin la, trus stabil"[sambil senyum2]... aku???? ohhh nooo... nak kena kawin la ni??.. hahhahaa

Actually x brapa faham, apa kena mengena kawin dengan hormon stabil.... agak blur di situu...tpi x pe.. nnti nak tnya akak blogger yg kerja doc sakit puan tu... kompem dia tau kan... hopefully terjawab la segala pertanyaan yang membelengu selama ni.. :D

Aida kan bangsa beli stok banyak2, pastu campak dalam almari... jadi memang berkurun la x topup benda ni... bila gi mydin/giant/tesco.... jeling-jeling je... dalam hati "Bila nak habis stok aku nih?" uhuuuu

Owhhh ini super duper sweet...super duper cute... dunia grafik sgt meluas sekarang... smpai pad pun dan ada design bagai dah... sweet sgt smpai rasa x tergamak plak nak pakai...[muka minta lempang]

Haaaa ko tengok, memang sweet gila design kotex sekarang nih... packaging pun nampak class je.. aida kan bangsa pandang luaran... gasak la bayar mahal janji cntikk.... owhh tahniah untuk designer yang wat aku teruja smpai mcm ni.... dan sebagai tanda sokongan korang kat kotex... jangan lupa layan Memberku hawa setiap ahad, jam 10.30 malam di tv3.... hero i blakon owkeh :D


p/s: mama abah... nak kawin!!! nak stabilkan hormon.... [boleh mcm tu]???

SILA LIKE :-)

1 comment: