Wednesday, July 25, 2012

AKU MARAH!!!

Semalam ada orang buat aku marah....
ada orang buat aku terus tutup laptop and masuk tido...
Aku marah... aku marah... dan yaaa aku marah...

Dah lama aku tak view blog aku.... dah lama x check bilangan pembaca n like semua...
pastu trasa hati nak check chat box... kot2 ada yang menegur o mintak aku tinggalkan jejak
kat blog diaorang plak... godek2 punya godek aku nmpak la msej hamba Allah nih...

Ya Allah...
Aku mengucap + beriktifar jap dalam hati...
Rasanya aku xde cri masalah dengan orang.... kecuali orang tu yang cari masalah dengan aku..
aku baca  mesej tu bnyak2 kali... n trus dpat idea...

buat Si klmuBODOH tu... 
Saya rasa awak yang bodoh....tengok nickname dah la...awak yang letakkan diri awak bodoh... bukan klmu, dan bukan jugak saya... Untuk pengetahuan awak yang saya yakin awak memang tak tahu... chat box tu bukan la sekadar chat box.... kitaorang ada akaun masing2.... dan setiap orang yang tinggalkan
msej, admin boleh tahu.... x kisah la ko pakai nama klmuBODOH ke, aidaBODOH ke, apa2 nama pun
boleh buat kami tau sapa awak... nak ngan x nak jaaa....

Kekadang kita nak kata orang bodoh, kita tu dah cukup pandai ka?
blajar sampai mana dah? Phd? ke dip ja, pastu kerja bapak lari dri course ko?
ke ko pon study degree sama mcm aku? dah bagus sangat ke pointer ko dah dpaat CGPA 4.0? 
Sape ko nak kata aku bodoh???

Yew aku memang study KLMU jeee.... IPTS je... x sambung IPTA pun...
tapi sape ko nak kata aku bodoh dan IPTS tu bodoh? Aku x study IPTA tak bermaksud aku
x layak dan xpernah dpat smbung IPTA... aku dpat smbung UiTM!! ko mesti x tau kan?
So sila tarik balik kata2 ko yng sangat biadap tuu... hak aku aku nak study mana, ko ape kisah?
jaga diri ko sudah! Aku pun xde kacau duit ko even aku study mana pun...

Bagi aku study IPTA pun x guna kalau habis blajar kpala srabut nak bayar hutang PTPTN,
study IPTS aku dpat MARA... n satu lagi, MARA x bgi pinjaman kat orang yang BODOH... 

Kat bawah ni aku upload kasi korang tengok sikit apa yang orang bodoh tu kat kat aku...


Tengok la msej paling atas tuu... aku x tau kalau korang baca muka korang senyum... aku baca memula aku marah... lama-lama aku gelak... sebab aku rasa yang bodoh tu dia...bukan aku....sekilas ikan di laut aku tahu dia sapa... cuma aku terpikir nak terus tau atau tak? perlu ke nak keluarkan duit upah orang utuk benda2 yang mcm ni... akan dipikirkan....

So buat Si klmuBODOH tuu....
please la mind your own words ok.... gi giant, beli cermin besar n suluh diri kau.... 
Aku ker kau yang bodoh tuu?

p/s: Bodoh2 aku pun every sem aku dekan... bodoh lagi kew? ngek tul!!!

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment