Sunday, April 22, 2012

HAPPY BIRTHDAY En Boifren........

ehem.. ehem..

HAPPY BIRTHDAY TO YOU... HAPPY BIRTHDAY TO YOU... HAPPY BIRTHDAY.... HAPPY BIRTHDAY.... HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....



Happy birthday to you En boifren..... Sya x lupa owkeh... Sesaja je buat2 lupa, xnak rosakkan plan... n thats why smalam x nak bersuper saver lama2... mulut ni asyik nak terbabas je ucap brthday.....  :P  So, today you will be treated like a king with a lots of cute cupcakes, colouring balloons, delicious food and your officemate....amacam menjadi x suprise kitaorang tuu? hahhaha

actually, Aida dah berminggu plan dgn acik[officemate+bff En boifren] nak wat suprise birthday party nih... n alhamdulillah berjaya... :) thanks to acik. Kak Su n abg Izham... jasa anda akan saya kenang smpai bila2... n thanks jugak kpda Mr Robert bos yang sangat sporting smpai sanggup adakan mesyuarat demi nak wat suprise kat en boifren... sronok tol dpat boss mcm nie....
Dan...ini buat kamu...
Specially dedicate buat kamu... :)

Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang
Dari langit untukmu

Jika engkau minta satu dunia
Akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

nnti moh sini yeee kita clebrate berdua plak... hadiah x nak kan? 
erghh slamat duit den... :)    

Ice-cream Mocha nanti sya buat ea... promised [smbil angkat tangan mcm ikrar]  :D

Nah... Ice cream mocha kesukaan kamu... Nikmati gmbar dlu ea... makan jangan lupa
letak cornflake...sodapppp.... :D

So en.boifren....
Percaya x pada keajaiban?
Saya percaya! 
Kerana mengenali kamu adalah satu keajaiban yang sangat membahagiakan...
Saya syang kamuu.. :)

You have been the best thing taht could have happened to me, giving me so much laughter, so much joy and so much love.... So on your brthday, i'd just like to say thanks and remind you of how much I love u....
[Agrhhh maluu]

N last but not least... Smoga semua impian kamu tercapai... smoga kejayaan sentiasa menjadi milik kamu... n smoga kalu dapat banyak job kat KL nie [bleh kita JJCM slalu] :)

Love,
A.Najwa A.Ghani

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment