Tuesday, March 13, 2012

MENGANTUK!!!

Saat entry ni ditulis, aku berada dalam keadaan mengantuk yang amat sngat.. amat-amat sangat....[baca dalam keadaan yang sangat tertekan.. hahhaha] haishhh...semua ni gara-gara kena overnite dengan sahabat-sahabat seperjuangan.... selalunya kalau kitaorang nak berovenite kitaorg dah prepared dri awal-awal lagi... tapi kali ni gara-gara kerja kitaorang kena reject, kena la overnite jugak...

Aku plak awal2 lagi memang dah rasa macam nak tak nak ja overnite ni... manakan nya tak,, aku dah la malam smalam tido x smpai 3 jam... malam ni nak berjaga? macam tak mampu ja....semua gara-gara En.boifren la... bergayut smpai ke pagi... kalau aku tak tertidur takda nya dia nak stop bercakap... potpetpotpet ngalah pompuan.... 

Skarang ni kitaorang tengah bersiaran secara langsung di nasi kandar DEEN... menunggu detik2 jam 6 pagi nak naik hostel... yang mana outsider tengah tunggu train mula nak beroperasi.... errr wa cakap lu.... jam tu rasa lama sangat nak berdetik....rasa macam nak panjat tangga betulkan jam ke pkol 6 ja... hishhh... lamanya...

En boifren? haishhh x payah tanya la... dah naik kematu jari den kol kacau dia tido.... tido mati betul... haishhh....

moh layan gambar2 diaorang dalam keadaan yang sangat tertekan.... wakakkaka...semuanya super duper tension... 

 lomantik... hahahhaha... ingat senang nak tengok mereka2 ni rajin mcam ni? satu dalam 10 ribu.... muahahahha...


 acece.... yg kat blakang tu gaya sama la.... ehem2... :P

yang ni yang paling kritikal... time ni jam dah pkul 5.15am... ada lagi 45 mint terakhir sebelum masing2 terjun atas katil sndri... masa...ceptlah berlalu.!!!..

daaaa....




SILA LIKE :-)

1 comment: