Tuesday, February 28, 2012

JOM TENGOK!!!

Mood: Seronok + happy + excited

salam bloggers... salam silent readers... 

ehem2.... lamanyew la tak berblog... hri ni pun curi-curi masa nak berblog... ni pun sebab excitd tahap gaban dah nih... nak tau knapa excited??? haaa moh kita tengok gambar nih...


beza tak? beza tak? baik korang cakap beza.. kalau tak aku bunuh diri... ok tipu ja.. aku syg diri aku sendri.. kalau tak masakan aku super duper excited nak hilangkan cacat cela kat muka bagai kan? memula aku xla prasan sangat... smpai la dua tiga hari before aku jalankan misi jalan-jalan cari makan kat Kuching... En.boifren la tetiba mimpi suh aku MMS gmbar.... x pepenah2 ak dia macam tu...dh tu aku pun send jela... nk cakap gmbar bnyak kat FB... dia tu kalau online sebulan skali ja... tu pun kekadang... 

x lama lepas aku send kat en boifren, dia text aku ckap muka aku dh lain. aku? aku pelik la jugak, lain yang macam mana nya.. bila tengok.. haah laaa... dh lain.. lain sangat... dah kurang bekas jerawat.... dh cerah.... cik suka...

n kat sini aku nak kongsi dengan semua orang yang mana nak cntikkan kulit muka... nak putihkan... dan nak hilangkan parut jerawat.. aku baru ja cuba produk ni.. x smpai sebulan pun.. tu pun bukannya ikut time sangat... kejap2 x pakai krim malam... kekadang cuci pun tak.. tpi kesannya sangatla memberansangkan... sangat buatkan aku kembali bersemangat nak jaga muka aku...

kat bawah ni ada beberapa feedback dri pengguna2 lain... semuanya feedback die sgt memberansangkan... tapi aku rasa, dalam semua muka aku yang paling teruk kot... 





Nama product ni Aura Maya... kat toko2 jamu aku rasa xde.. aku pun beli online jaaa... sesapa nak beli bleh jenguk jenguk2 kat SINI... :)

SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment