Tuesday, August 16, 2011

SMALAM AIDA SUKA MEMBEBEL BERMIMPI!!

Sejak akhir-akhir ni, aida sangat kerap bermimpi... hampir saban malam... nak kata aida x basuh kaki, aida dah basuh.. nak kata aida x baca doa, aida dah baca.. tapi mimpi still mimpi...

Smalam.. aida mimpi lagi...agak sengal sikit mimpi kali nie..

Lepas degree aida sambung master....u mana x masuk la plak dalam mimpi..so masa tangah study tu u tempat aida study wat open day... masa open day tu salah sorang dri classmate aida bawak bby dia...dia nya wife dah xda, meninggal masa bersalinkan baby diaorg.. so dalam ramai-ramai budak class kitaorang, ngan aida ja bby dia x nangis... wahhh penangan sukakan bby sampai terbawa2 dalam mimpi...hahahaha... sengal yang amat kan?? 

Bila dah sekali pegang, terus aida rasa syang... baby gurl die chomel sangat tau...sekali tengok terus jatuh cinta...selalu ja teringat2...

So lepas dri pertemuan pertama dengan bby dia tu, aida jadi rindu sangat...so dengan muka yang x malunya aida pun gtai dia aida dah rindu sangat dengan anak dia...dia senyum....hensem ala-ala Seth tan[hahhaha ok ni tipu]...dia ajak aida teman dia beli barang bby dia hujung minggu tu... 

so hujung minggu tu kami pun keluar la... dia, aida n baby... sumpah mcam laki bini...hahahah...then handphone bunyi... REKA CETAK SDN BHD call.... wakaaka.... x dpat den nak tau hujung pangkal mimpi nih....


SILA LIKE :-)

2 comments:

  1. jgn smpai encik bf bca aida...msti dia jeles punya...hahaha...

    btw knal aku x nie?aku bru ja wat blog...new hobby yg sgt interesting...

    ReplyDelete
  2. ohooo... mesti kenal wahai sahabat... dia mmg pengunjung setia blog ni..hihihihihi

    ReplyDelete