Thursday, May 21, 2009

PROJEK MURAL 2009


Untuk semester ni, semua pelajar untuk subjek Graphic Illustration 1 & 2 ditugaskan untuk menjalankan projek akhir secara berkumpulan. Kmi dibahagikan sebanyak tiga kumpulan. Alhamdulillah aku dapat kumpulan yang ok la... x la teruk sangat... semua boleh dikatakan komited dgn kerja masing2....bangun ja subuh dh ada yang hntar mesej....ingatkn tugas ahli kumpulan yang lain.. siap ada yang kena kejut bagn tido lagi.....tp x pa.... semuanya berjalan lancar.....

Untuk projek akhir kali nie, kami ditugaskan untuk membuat mural pada dinding tepi tangga cosmopoint......erm mula2 tu x brapa xcited sgt nak wat projek nie..... nmpak mcm biasa ja.....bila dah mula, n setiap ahli kumpulan pun nampak ada chemistry antara satu sama lain kira masing2 blh go on la....group kami ni wat keje x nak tangguh2..... kalau bleh semua nak wat time tu jugak.... tu yang siap awal dari orang lain tu....

Setiap ahli kumpulan ada jawatan n tugas yang diamanahkan..... ada ketua projek, ada setiausaha, ada bndahari, ada ajk kebersihan, ajk peralatan, n ajk kebajikan...aku diberikan amanh untuk menjaga kebersihan group aku sepnjang projek dijalankan.....
kira terkawal la.... tmpat group kami tu bersih ja.....x mcm group g satu.,... bersepah.... tpo x salahkan la ketua group dia.... ajk kebersihan group depa mmg malas.... hihihihi....

Sekarang ni kami sibuk plk nak wat persiapan untuk majlis perasmian mural kami tu....
penat gila la.... byak keje nak wat.... kena siapkan dinding untuk memorial plak.... dinding ni nnti semua kakitangan cosmopoint dgn kitaorang akan wat cop tgn kt dinding tu....

macam best ja bunyi nya kan? tp yang penat nya kami la..... pastu ada la salah faham antara kami....memang lumrah hidup kot....

kat bawah ni la gambar2 yg smoat kami ambik.....dalam pnat2 wat keja pn sempat g nak berp0sing....hahahaha itu msti... x perlu disangkal lagi.....



ayie yg tgh bsemangat nak cat....sampai x kira ape dah...baju pun dia bukak...ape daa....



yang nie plak si pendek.... sian dia....x berpeluang nak cat tmpt2 yang tinggi...



ayie dgn syed tgh cat.....



me and kak ina tgh cat dinding bawah......penat gile.....



azim, me, lynn, and kak ina....walaupun tgh sibuk mengecat tp masing2 sempat lg posing..... ni la yg dikatakan tabiat gila camera....hehehehe



aii rudy tau arr ko tu big boss tp x kan arr tgk jaaa..... meh la turun padang sama2....



azim and kak ina.....sweet!!!!



mereng.....aksi mereng rudy ngan syed...



awan aida......mcm awan dania la plak.....jhat tau diaorang nie.... saja tinggalkan part yang last2 kat aku......dah arr tu nak wat awan nie memerlukan tahap ketelitian yang tinggi.....


sempat gi bergelak jenaka......



best sekali-sekali jadi ngada nak wat keja...... padan muka ko rudy nak sangat aku buat awak.... ha ko pegang arr bekas cat tu..


50% siap........



belum siap tp semua dah x sab ar nak posing..... from left.... aida, syed, rudy, lynn and kak ina



me, syed, lynn, and kak ina.....



ni la barisan para-para pereka grafik tanah air akan datang......



peace.......no wars.....



hehheheheheheheh who's the shortest????



dara-dara n jejaka pinggiran......



PEACE!!!!!!!!!!



SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment