Monday, May 25, 2009

MY COUSIN'S WEDDING...... ( Izdihar & Deli Razali)

Baru-baru nie my cousin kawin.....x baru la... lama gak la.... da la dalam dua bulan yg lalu....tp nak upload dalam blog mmg x sempat... bz sesangat semester nie.....sibuk btul..... dah la semster pendek..... bayak lak activity luaq... tp apa2 pn semua best.....

bebalik cita pasal wedding my cousin..... kisah pertemuan diaorang nie unik gak la....asalnya diaornag nie jd peneman ja..... my cousin ni teman adik dia dating.... yg laki lak teman bos dating... last2 tersangkut.....diaorang lak yg kawin dlu....huahuahua...

dia orang nie brtunang 04-04-2009....sama ngan my birthday....so malam tu lepas majlis ja... terus la bersambung ngan majlis sambut birthday lak...terharu sangat....pastu dapat la pakat2 merasa cup cakes yg comey tuu.....huahuahuah.... rupa ja comey... rasanya hampeh....

wediing diaorang lak berlangsung tiga ke empat minggu lpas brtunang...aida, adik ngan mak sedara x dapat g naik keta.... keta dah penuh.... my granma n one of my aunt naik sekali... so kami ni jadi anak2 terbuang la....

malam tu sampai ja ingat semua da tido coz time tu dah pkul 4.30am...tp x lagi rupanya...,semua tgh pulun lipat paper bag....tp aida da xturut serta da.... letih tahap gila dah....
esok tu bgn sedar2 jam da pkul 9 dah... ingat da lmba bgn.... tp rupa nya awal gak la.... yg len duk tidoq g....lepas mandi terus trun bawah... tlong buat bunga teluq ngan letak survenior dalam bag.....

ptg tu lak kita orang dapat tetamu special sikit.... x la special sgt... bleh2 arr jew.....ala knal x lydiawati yang belakon gambar suami isteri dan dot dot dot tu.... haa dia la yang mai petang tu.... kebetulan dia orang surau n menetap satu taman dengan my aunt....

dia datang potong daun pandan nak wat bunga rampai.....kira sebesen jugak la dia potong..... nanti tengok la gambar dia kat bawah nie....

pada sebelah malamnya, majlis akad nikah dijalankan...alhamdulillah masjid berjalan dengan lancar... lebih dari 100 orang yg datang memeriahkan majlis.....esoknya plak of course la kenduri kahwin dilangsungkan......ramai gak sedara2 dari kampung yang mai....

jom layan gambar2 yang sempat di uploadkan kat blog nih.....















lydiawati tgh ptong daun pandan nak buat bunga rampai















ranggi la pengantin ni... pakai inai pn atas sofa




















abg l0ng nak ambik berkat...



my sisters n cousin....



bergambar kat pntu gerbang....



ramainya orang.....



muka Am tgh nervous....



batalkan air sembahyang



mimi ngan kakngah...



kak ngah ngan kak cik.....



my m0m dgn pengantin n anak2 buah...oppssss her daughters too....



angah gatal nak kawin.....



hari kenduri... bdak2 duk sini.....x leh merayap...



it's mee.....meh makan....
Check Spelling



me n maksu... muka maksu ngah bengang tuu......



dengan maksu n afiq....



jemputan yg dtg jauh dr kg....



kump balle balle....



riena n yaya ngan kakngah.....



khemh yg jauh nun di sana....



anak sapa la nie..... comey sungguh.....



dia pn nak ambik gambar gak.......



akak...da jatuh laaaa.....



dia dtg dgn lenggang-lengguknya.....



eh mcm knal ja yg kat blakang tuu....



oit kakngah... senyum la....



ampun tuanku... bleh patik mulakan????



b...akhirnya kwin gak kn kita...hihihiihi



minta ampun ya mami...coz dah byk lwan cakap mami....



SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment