Tuesday, December 8, 2009

FAMILY TRIP TO MEDAN.....

hye frendz... i'm just back from Medan, Indonesia.... just a nice place.... hehehehe....i got many experience there...actually Medan nie x la advance sgt...biasa jerk... maju g Malaysia.....luv u malaysia...huahuhauhuahuahuah.....

masa gi sana aida gi ikut pakej....kira all in one dah... xde bayaran tmbahan lgiii.....best tau...semua peserta pakej sproting2 blaka... n majoriti yg ikut trip nie ckgu2....de jugak sorang dua ex-ckgu aida.....

kita org bertolak hari raya haji ke-3....bersamaan 29 november 2009...kita org trbang ke Medan naik pesawat firefly dri Penang.... actually ni first time naik firefly... mcm2 crita dgr pasal firefly nie.... tu la... betul la cakap nenek moyang dlu2.... x knal makan x cinta... dah knal kita lh jatuh cnta.....firefly nie x la teruk sgt pn....dia cuma kecik jaa....tpr aida rasa services dia better dari airasia....so cuba la naik...x rugi nyew....

kita orang smpai Medan sejam kemudiannya.... tpi waktu di Medan dgn malaysia x sama... kat Medan akan awal sejam..... kuar ja dari pintu airport tu.... ramai mmat2 indon dah tunggu nak angkat beg... aiii yekk so rimas la... then da sorang mamat ni mmg dari travel agent yg kami g.. so ikut dia... naik bas... fuh kira kita orang dapat bas ok la... not bad... kat indon ni bas bukan mcm kita...bas2 kita xtau la brapa kali baik dari Indon... pas naik... destinasi pertama kami g lunch kat kota raya medan... Restoran apa x ingat la palk...

lepas tu terus bertolak di danau toba... sampai sana lebih krang pkul 6.00 waktu indon...dapat2 bilik terus check inn... waaa cntik view dia... kmi duk di tepi tasik danau toba....


SILA LIKE :-)

No comments:

Post a Comment